Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom nem szeretne elmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem szeretne elmondani valamit, ami a kapcsolatunkat elrontaná, mi lehet az? Nem szeret erről beszélni, tereli a témát. Kérdeztem róla, semmit se mond. Azt mondta:"lehet velem szakítani de akkor se mondom el, mert nem akarok semmit elrontani"

Figyelt kérdés
Félek ,hogy valami komoly gond lehet.(help)

2014. nov. 26. 20:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utálom az ilyen titkolózó dumákat,inkább ne mondjon semmit.

Lehet biszex és férfiakkal is van dolga,én ilyesmire gondolok.

2014. nov. 26. 21:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Szűz a csávó és fél, hogy hamar eldurran.
2014. nov. 26. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:
nagyon gyerekes ez a felfogás... én tuti otthagynám, ha képtelen lenne velem őszintének lenni, de azért felcsigáz. ennél még az is jobb lenne, ha nem mondana semmit. gondolom megcsalt, és már nincs hozzá gerince, hogy be is vallja!
2014. nov. 27. 08:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Esetleg összefeküdt valaki mással.
2014. nov. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!