Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiakról álmodom. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Szeretem a párom, tiszta szívemből. Minden rendben van a szexuális életünkel is.
Azonban az elmúlt néhány napban először egy színészel, majd egy férfival, aki kisebb koromban megerőszakolt, tegnap este pedig egy ismerősömmel álmodtam azt, hogy szexelünk. A közös az bennük, hogy mindegyiket ismeri a párom. Mitől lehet ez? Mit tegyek ellene? A páromnak nem akarom elmondani, mert tudom, hogy megbántanám vele. (Ő egyébként 22, én pedig 16. Ez számíthat valamit?)
2014. nov. 25. 07:04
11/17 baby011 válasza:
Ez nem vicc.szólnod kellene szüleidnek is.tényleg mi van ha mással is ezt csinálja:-)
?
12/17 A kérdező kommentje:
Meséltem róla neki, Facebook-on is megmutattam, hogy néz ki. De személyesen még nem találkoztak. Nem szeretek botrányt kelteni. Ráadásul nincs bizonyítékom. A családunk nagyon jóban van, az ő kapcsolatukat sem szeretném tönkretenni. Mivel még kicsi voltam, nem tudtam mi történik. Nem ellenkeztem, így nem erőszakoskodásról van szó, hanem visszaéléről, kihasználásról.
2014. nov. 25. 20:43
13/17 A kérdező kommentje:
Sajnos, ilyen téren nem vagyok elég határozott. Ráadásul... nem ápolok túl jó viszonyt velük.
2014. nov. 25. 20:45
14/17 Bence_ válasza:
Azt gondolom, hogy aki ilyeneket tesz az nem csak egyszer teszi. Azért kéne szólni mert akkor lehet, hogy más is merne jelentkezni.
15/17 A kérdező kommentje:
Valamiért nem tudok. A barátom is azt mondja, hogy ne csináljam. Csak felejtsem el.
2014. nov. 25. 22:09
16/17 Manó11 válasza:
engem gyerekkoromban a saját apám és nagyapám molesztált. sajnos tettük következményeit viselhetem egy életen át. depressziós lettem,életem végéig már gyógyszereket kell szednem. de szerencsére van egy nagyon rendes párom,aki elfogadott és szeret olyannak amilyen vagyok immár 11. éve. sajnos kisbabánk nem lehet. még csak örökbe sem fogadhatunk. van hogy én is azt álmodom hogy megcsalom a páromat. pedig igazán szeretem. szerintem nem lehet ez ellen tenni.
17/17 anonim válasza:
Ha más férfiakról álmodsz, az azt jelenti, hogy alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!