Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek vége vagy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vége vagy még lehet valami?

Figyelt kérdés

4 éve van egy osztálytársam, aki egyben a legjobb barátom is. Az évek alatt többször kavartunk (le is feküdtünk ) aztán időnként megszakadt, ujra kezdődött.. (A szeretkezés után nem szaladt meg a dolog, csak előtte amig csak csók volt, és én voltam neki az első) mindent elmondtunk egymásnak, esténként beszéltünk.

Most viszont csak igy egész hitelen már nem is beszélünk szinte, vagy csak ha nagyon muszáj.. nem hiv már esténként.. suliba is elvan a haverjaival.. nem mondja, hogy találkozzunk és ez nekem nagyon hiányzik. Rákérdeztem és csak annyit mondott, hogy nagy rajta a nyomás..

Eddig minden nap hivott, akkor is ha suliban nem beszéltünk egyáltalán, most pedig már 2 hete nem hiv.

Szerintetek ez lehet a nagy nyomás miatt?

19/L

2014. nov. 24. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Te vagy a talon szex neki.. most van más vonal...
2014. nov. 24. 00:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáljak még kezdeményezni (hivjam én, irjak neki) vagy inkább várjam meg hogy jelentek-e neki annyit hogy ő kérjen találkozót?
2014. nov. 24. 00:06
 3/5 anonim ***** válasza:
ne legyél már ekkora balek... tudom rózsaszín köd meg minden, de legyen már eszed...
2014. nov. 24. 00:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a vége mindennek, holnap becsapódik egy meteor a földbe és elpusztulunk.
2014. nov. 24. 00:43
 5/5 anonim ***** válasza:
ha van vmi olyan az életében, amitől a nagy a nyomás, akkor okés talán, pl. érettségire készülés vagy vmi, nem?
2014. nov. 24. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!