Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyik pillanatról a másikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik pillanatról a másikra teljesen belehabarodtam egy enyhén túlsúlyos, nem túl vonzó külsejű, matek zseni fiúba, mi van velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Ismerem a "szerelem vak", stb. közhelyeket, így azok további emlegetését nem igénylem, de egyszerűen nem tudom mit tegyek... Várjak hátha elmúlik, vagy derítsem ki, hogy én is bejövök-e neki, és, ha igen, ezt hogyan tudnám megoldani?

(Tudni kel, h már régebb óta ismerem látásból, és eddig semmit nem éreztem iránta, sőt szinte nem is beszéltem (nem is akartam) vele...)

2014. nov. 22. 21:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos :D Miért magadra ismertél? :)))
2014. dec. 17. 16:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Talán leírhatnád, hogy mi tetszik neked benne :)
2014. dec. 17. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Hajrá!Remélem összejöttök^^ Hogy mi van veled? Szerelmes vagy..valami megfogott benne, ezt nem lehet tudni:D Talán pont az intelligenciája:)
2015. jan. 23. 20:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Az intelligencia a legtobb ember szamara vonzobb mint az elonyos kulso, talan ez lehet az oka
2015. jan. 23. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

ha tudsz angolul, olvass utána a jelenségnek és esetleg megérted, hogy működik a saját női agyad. (Mondjuk, mi férfiak már nagyrészt megfejtettük)

Kulcsszavak: nerd, sexy

2015. jan. 24. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!