Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azért elégé meg alázó, nem?
Figyelt kérdés
10hónapja ismerem a csajt, el mondtam hogy nem az esetem.
Ő erre azt mondta egyél, kutya erre nagyon be rágtam.
Azt mondta csak viccből mondta szerintem ez nem vicc.
Le térdelt , bocsánatot kért és kezet csókolt.
Én meg mondtam neki , öltözz és takarodj el.
Szerintetek is meg alázó volt? Ti is így tettetek volna a helyembe?
2014. nov. 21. 15:42
2/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogyan mondta, lehet "meg alázó" volt, de lehet, hogy csak viccesen mondta. Nem kell mindenért "be rágni". "Le térdelt" és kezet csókolt? Viccesen hangzik.
3/6 anonim válasza:
Ráadásul szinte olvashatatlan a "helyesírás" miatt. Ez lenne a megnyilvánulása annak, hogy időnként ingyen laptopot osztanak tudjuk, kiknek...?
4/6 anonim válasza:
De jó, már azt hittem hogy csak engem idegesít az igekötők helytelen használata.
5/6 anonim válasza:
Ekkora baromságot ma még nem olvastam köszi!
6/6 anonim válasza:
#5 akkor nézz körül egy kicsit, van pár hasonló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!