Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Riva Hell kérdése:
14-es vagyok (lány), a tanácsotokat szeretném kikérni, abban hogy ennyi idősen elfogatható hogy barátom legyen?
Figyelt kérdés
Mert az iskolában sokat cikiznek az osztálytársnőim, hogy már igazán lehetne barátom, és ithon a családtagok is mondták már nagyon sokszor hogy én miért nem "pasizok" vagy barátkozok fiúkkal, nos hát buzonytalan vagyok,mivel akarnák "fiúzni" meg nem is,agyban felkészült vagyok és rátemrett egy kapcsolatra de lélekben nem annyira (mert anyukám már 6éve hogy meghalt és azóta nehezebben barátkozom főleg fiúkkal) nos ebben szeretném ha leírnátok a véleményeiteket/tanácsaitokat,előre is köszönöm.2014. nov. 16. 15:30
11/12 anonim válasza:
Drága !
Tini korban jellemzően testileg jóval előrébb tartotok fejlődésben,mint lelkileg és szellemileg, ezért a szexualitás várhat!
A szex amúgy sem verseny,és tényleg ne érdekeljen ki mit gondol. Te csak tartsad magad a saját szellemi,erkölcsi értékrendedhez. Megsúgom én balettoztam és későn érő típus voltam,20-éves korom előtt a pasik észre sem vettek. A barátnők már rég fejlettebekk voltak ,mint én,de eljött az én időm. Akik fejlettebbek voltak,hamart hízásra voltak hajlamosak ,én akár 10-évet is most letagadhatok.
Ajánlanék neked egy könyvet : Titkos Szabályok - Ellen Fein - Sherrie Schneider, Hogyan hódítsuk meg a Nagy Őt?
Sokan Ó divatúnak mondanák,de mégis működik !!!
12/12 A kérdező kommentje:
Rendben :) megfogadom a tanácsaitokat :)
2014. nov. 16. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!