Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom a pasimról (nem rég jöttünk össze) hogy roma-e. Hogyan kérdezzem meg vagy célozgassak finoman a témára?
Figyelt kérdés
Nem rég jöttem össze a pasimmal és nem tudom h cigány-e. Mert szerintem nem mert én is barnább bőrű vagyok és csak nagyon kicsivel barnább nálam. Viszont barátnőmnek mikor meglátta (fb-n) az volt az első kérdése h "cigány? " és apukám szerint is az . Hogy kérdezzem meg finoman vagy hogy célozgassak a témára? Am nekem semmi bajom nem lenne vele mert teljesen normális és szeretem csak azért nem ártana tudni.2014. nov. 14. 21:21
12/16 A kérdező kommentje:
10-es. nem zavar csak nem ártana tudni
2014. nov. 15. 08:25
13/16 anonim válasza:
Nem tudom h miért érdekel nem mindegy? és szerintem megkérdezheted tőle ha tudni akarod
14/16 anonim válasza:
Mondd neki,hogy KANDESZRAKLÒ!!!
Ha èrti akkor az.
Hallod!!!
Hogy nem tudod,hogy az e?
Viselkedès, szag alapján.
A bőrszín az semmi.Vannak Romániában aradi-nak becèzett fehèr cigòk is.Láttam őket, tiszta fehèrek,de ők abban a tipikus cigò nèpi ruhákban járnak...ès büdösek is.
15/16 anonim válasza:
Nekem több roma, vagy félig roma pasim, barátom van, volt. Tudomásul veszem, hogy sokkal nehezebb az életük, mint másoknak, mert a kinézetük alapján a buta "magyarok" előre elítélik őket. Ezért tőlem mindig sokkal több szeretetet, türelmet kaptak.
16/16 anonim válasza:
Kommentelök! Magyar vagyok de egyszer randiztam egy lànnyal aki roma volt. Me-GTK diploma asszem német nyelvizsga....Ez alapjàn azt hittem normàlis làny na meg ez a diploma dobott rajta. Randin megmondta , hogy ő az meg milyen pénzügyi csalàsokban segìtette a mcp t. De ami durva volt: gyereke volt egy magyar pasitól pasi külföldön küldtw haza a pénzt a gyereknek meg a közös lakàsra csaj 2 millióval nem tud pasi előtt mai napig elszàmolni. Hugai bàttyai anyja apja felélték.Most 2szobàs bérhàzi lakàsban élnek 7en fiu szoba làny szoba(apja fiu anyja làny szobàba) szóval a vér az csak vér marad. Vezeték neve??? Különben se szag se romàs viselkedés akkir nem hinném hogy az. Vannak ezek a 90éves öregeket megtàmadó ,5roma esetek ....kérd ki a véleményét erről..rokonod idős egyedűl él félsz hogy ő is ugy jàr felvezetésnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!