Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Korán megtörtént, nem részletezem aztán megkérdeztem mi a célja azt mondta kapcsolatot akar.. de nagyon elfoglalt viszont találkozhatunk hétvégén. Kérdeztem milyen kapcsolatra gondolt hogy járjunk azt mondta igen. Aztán kb ennyi nem írtam nagyon neki utána teljesen össze vagyok törve. Azóta nem találom önmagam mivel az aktus az akaratom ellenére történt vagyis erőszakkal tett magáévá elvette a szüzességem amit az igazinak tartogattam.. menekülni se tudtam ellene túl erős volt, összedölt bennem egy világ viszont valamilyen szinten gyülölöm és szeretem egyszerre.. kiszolgáltatotnak érzem magam minden nap sírok azóta.. nem hiszem hogy tényleg találkozni akar velem szerintem csak bolondít. Kezdek lelkileg teljesen bele betegedni már testileg se vagyok a régi... nem védekezett és kitudja milyen betegséget adott rám.. undort is érzek félek találkozni is, de valami kárpótlást akarok mindenért.. azt akarom hogy megfizessen azért hogy tönkre tett.2014. nov. 13. 20:01
1/2 TheHologram válasza:
Kicsoda? A postás? Hogy erőszakolhat meg valaki akivel elvileg jársz?
2/2 anonim válasza:
A rendorsegen szerintem jelenteni kene, masodik korben pszichologus, azt pedig h ezzel a sraccal tobbet ne talalkozz azt remelem h mondanom sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!