Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek az ilyen kényeztetést? Több lent
Ez így ebben a formában amit felsoroltál jó is.
Hol a legjobb: A masszázs a teljes testfelületen nagyon jó. Aztán rátérhetsz a szerszámára. Nagyon hálás lesz érte.
(viszont ha nem lesz semmi csalódott lesz)
Egyébként miért ne legyen szex? Tökéletes koronája lenne az estének.
Jó lesz ebben a sorrendben, gyertyával vigyázz, szerintem felesleges! Valószínűleg ő is viszonozni fogja és ebből hatalmas szerelmeskedés kerekedhetne. Felesleges várni az első együttléttel. Vegyél gumit és kényeztetés közben húzd fel neki a szerszámra aztán mindent bele! Ne félj jó lesz!
Feleslegesen tartogatod a szüzességed, csak kimaradsz a jóból :)
Szerintem is a legideálisabb este lenne. Ráadásul fél év után...
De te tudod.
Hát. Ha felizgatod és utána semmi, az neki mindenhogy fájdalmas lesz, konkrétan fizikailag is. Viszont, hogyha ügyesen van megkomponálva a masszázs meg a többi, és a végén kerekítesz neki egy kellemes befejezést is (nem gondolok szexre mindenképp, vannak még más lehetőségek is), akkor örülni fog szerintem.
Persze attól függetlenül szép korona volna a szeretkezés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!