Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sírtatok már egy nőért? Nők ennyire szeretik ha játszanak velük, meg alázzák?
Hiába szakítok vele , mindig utánam jön meg alázza magát. Pedig el mondtam neki hogy csak egy barát vagy. De ő csak ennyit mond " Ne menj el, ne hagy itt kérlek, szeretek veled lenni." Csaj el mondása szerint az előző pasiját mikor ki dobta "sírt , könyörgőt hogy ne hagyja ott"
Ti sírtattok már egy nőért? Én sírtam már " 15éves voltam és egy 19éves csaj vette el a szüzességem , 8 hónapot voltunk együtt" Gáz ha egy srác sír? 18F
Sírtam. Nem azzal van a gond, hogy valaki sír egy nőért akkor, amikor legelőször megsiratja egy csaj, hanem azzal van baj, hogyha ez az állapot megmarad és jellemtulajdonsággá válik.
Én miután túléltem azt a korszakot, jóval erősebb lettem, és ma már szégyenkezve és mosolyogva tekinte vissza arra az időszakra, amikor sírtam egy csajért. Bár, megvan az előnye is hisz tudok segíteni azoknak a férfitársaimnak, akik szintén ilyen helyzetbe kerültek. Manapság azonban már mosolyogva, és szégyenkezve tekintek vissza arra az időszakra, amikor sírtam egy csakért. Már férfivá értem ugyanis, és engem nem tud többé egy csaj sem megsiratni. A nők szemében vonzóbb lettem, így tudom, hogy nem kell félnem semmitől. Ezen a téren jóval magabiztosabb és erősebb lettem.
Nem gáz ha sírtál, ezen sokan átesünk... :-)
Megbántani nem lehet, csak megbántódni. De döntöd el, hogy megsértődsz-e vagy sem.
nem gáz ha sirsz :( nagyon sajnálom ami történt . soha nem értem ezeket a csajokat :(
és igen nyugottan sirjanak ugyan ugy a fiuk is hiszen nektem is van szivetek érzéseitek
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!