Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? Csak haverként tekint rám?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy srácba, már kb egy éve, de nem közeledtem felé, mivel volt barátnője, csak így haveri szinten beszélgettünk.
Aztán úgy egy fél éve szakított a barátnőjével. Nagyon kiborult, és én ott voltam mellette, mivel nekem is rosszul esett, hogy ú szenved.
Múlt hónapban én elmondtam neki az érzéseimet. Ő azt mondta hogy többre tart annál, hogy megbántson, és ő most szórakozni szeretne. De sokszor gondolkozik a régi barátnőjén is.
Viszont vannak olyan pillanatok amikor rendesen flörtöl velem vagy ha találkozunk megdicséri a ruhámat, hajamat stb..
Nem tudom, hogy akar-e tőlem valamit, csak később.. és ha igen akkor szerintetek megéri-e rá várni... Vagy csak haverként tekint rám.
2014. okt. 19. 16:03
1/1 anonim válasza:
A bókokat könyveld el, és tartsd magad ahhoz amit mondott... Most idő kell neki, h lezárja magában is a dolgot... a akar valamit majd kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!