Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnôm anyja nem bír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnôm anyja nem bír engem, túl idôsnek tart?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok a kicsim 19.

Féléve vagyunk együtt. De egyéve ismerem. Egy nyári munka miatt volt a cégnél ahol dolgozok vezetöpozìcióban. Mellesleg az apja is ott dolgozik. Kezdetben hidegen hagyott mivel akkor még nem volt egy bombanö. De a kollêgiám és az ügyfelek nagyon kedvelték. Aztán még iskola idöben is sokszor hétvégén dolgozott. S sokat beszéltünk megszerettem.

Az én családom nagyon kedveli öt. A haverjaim szerint egyre jobban illik hozzám hiszen fiatalsága miatt könnyen lehet formálni. Egyébként én vagyok az elsö szerelme :3

De az anyja ellenem akarja fordìtani. Mondván h korabeliekkel kellene lennie. Ami részben igaz mert javarészt nála idösebb társaságban mozog mivel érettebb lett mellettem. Az apja nem mond semmit. Annyit mondott egyszer h tudja h vigyázok a lányára és ha velem megy vhova nyugodt szìvvel engedi ell velem. Nem tudom h mit tegyek az anyjával. Szerintetek h keeveltessem meg magamat? Szeretem a lányát és miután lediplomázott el akarom venni feleségül

2014. okt. 18. 18:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kérlek segìtsetek :)
2014. okt. 18. 20:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Ettől a mentalitástól most jönne vissza a vacsorám...ennek rohadtul nem lesz jó vége, amúgy megértem az anyukát. Az apa meg mit szóljon mikor gyanítom a felettese vagy?
2014. okt. 18. 21:12
 13/20 A kérdező kommentje:
Mi a gondod a mentalitásommal?
2014. okt. 18. 21:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Én jártam egyszer egy nálam 13 évvel idősebb sráccal. Ő volt nekem az első mindenhogy! A végén én szakítottam vele mert hidd el! Nem volt ez jó. A család vett rá arra, hogy szakítsak vele és meg is tettem mert a család az első! Így utólag visszagondolva nagyon jó döntés volt! Nehéz volt szakítani de jobb lett így!

Hidd el nekem!

2014. okt. 18. 22:09
 15/20 A kérdező kommentje:
Szakìtsak vele?
2014. okt. 18. 23:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember vagy, ne az itteni tanácsok alapján dönts, én azt mondanám. Lehet, hogy igazuk lesz, de mi van, ha mégsem? Nem ismerheted a jövőt biztosra, ez a szép benne.
2014. okt. 18. 23:49
 17/20 A kérdező kommentje:
Tudom. De képtelen lennék elhagyni ha megtenném akkor az egyik haverom tuti h rávetné magát. Hisz belevittem az életembe abba h pucosabb fogadásokrais elmerem vinni mert tudja h mit illik és mit nem. Ott senki nem jön a korkülönbséggel mert a kicsim eléggé. El lehet vele beszélgetni a nemzetközi helyzetröl is és egyáltalán nem nyafog. Szval aki egyszer ide bekerül nem szabadul. Korabeliekkel tuti h nem lesz kapcsolata
2014. okt. 19. 10:35
 18/20 anonim ***** válasza:

"De képtelen lennék elhagyni ha megtenném akkor az egyik haverom tuti h rávetné magát"

Micsoda indok... Egyébként meg ha tudod a "kicsid"-ről, hogy ha szakítasz vele, simán végigmegy a baráti társaságodon, akkor mégis mit látsz benne, ami miatt feleségül akarod venni? Ez azért elég elgondolkodtató!

2014. okt. 19. 11:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Eddig a csajt tartottam naivnak, de most már kétségeim vannak, hogy a kérdező értelmi képességei elérik-e egy 14 éves tini szintjét, ha tippelnem kéne: nem. És ilyen ember van vezető pozícióban...
2014. okt. 19. 12:21
 20/20 A kérdező kommentje:
Ti nem tudjátok h milyen világba kevertem bele. Annak ellenére h nem ribizli biztos megprobálnák megdönteni de ö nem ilyen. Komoly kapcsolatot csak velük kezdhetne mert mások tuti h tönkretennének
2014. okt. 19. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!