Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány az osztályban 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány az osztályban 2 éve jött akkor abban az évben annyira nem érdekelt de látszott rajta hogy más mint a többi. (többi lent? )

Figyelt kérdés
nem az a kiköpött pláza r*banc de akkoriban még nem nagyon szerettem következő évben beleszeretett az egyik barátomba akkor kezdtük egymást igazán megismerni mikor szakítottak nagyon nehéz volt neki és csak én voltam neki akiben meg mert bízni és akkor nagyon jól kijöttünk ölés késő estig beszélgetés meg a többi aztán én szerettem tudtam éreztem hogy őt igen én az a típus vagyok aki nagyon magának való én szinte soha nem mondtam senkinek hogy szeretem soha nem öleltem mert egyszűrűen soha nem volt senki akit szerethetnék és féltem ha megkérdezem és nem akkor vége mindenek és szerintem vette jó szívvel hogy nem kölcsönös aztán egy évre rá úgy mond elszakadtunk nem beszéltünk stb aztán most megint elkezdtük csak hogy ő mást szeret viszont ő nem szereti viszont és megint ott vagyunk hogy az a bizonyos kötelék megvan köztünk és félek meg kérdezni hogy mit érez irántam szerintetek mit kellene kezdenem mert már kell nekem valaki akit szerethetnék mert már nem tudom rossz érzés nagyon mindenkinek van valakije csak én nem találom azt az embert és úgy érzem hogy ő az most akkor mi tévő legyek?

2014. okt. 16. 18:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Buta vagy.

(És megsúgom, nem csak a szélsőségekkel kell pedálozni.)

2014. okt. 16. 19:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem példálózom de figyelj én nem találtam senkit magamnak mert mivel engem egyszerűen nem az ami mostanság megy hogy naponta cserélgetik egymást meg a többi nekem nem kell nekem 1 olyan ember kellene akit tényleg tudnék szeretni és nem az a beképzelt hülye pi**ák már bocsánat a meg fogalmazásért
2014. okt. 16. 19:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem bocsátok meg. Zavar, ahogy a lányokról, nőkről beszélsz.
2014. okt. 16. 19:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ha annak idején akart veled kezdeni, valami volt köztetek akkor, kellett hogy vonzódjon hozzád. Tegyél most is így, legyél neki ott, szórakoztasd, elvileg jót szót értetek...Majd később hívd el valahova valami random helyre, nem kell, hogy randi gyanús legyen...valami olyan hely ahova 2 szimpla barát is elmenne. Ott kicsit személyesebb témák felé tereled a szót, rákérdezel, hogy "am elgondolkodtál rajta mostanában sokszor, hogy annak idején mi tetszett benned neki" így feleleveníti a régi szép emlékeket, majd megosztod vele hogy "nekem az tetszik benned hogy..." és a

gondolkodtál már rajta, mi lett volna ha...és szimpatikus az amit ilyenkor látsz a lelki szemeid előtt. Megnézed mire, hogy reagál, mik a reakciói és szépen tisztázzátok a dolgot.

2014. okt. 16. 19:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem a nőket van köztük még mindig rendes jólelkű de most őszintén mikor sétálsz pl Budapesten és látod hogy ott kurvulnak akkor mit mondasz róluk hova süllyed ez a generáció?
2014. okt. 16. 19:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát igen, valóban sok köztük az olyan, ez tény. A normálisabb réteg ugyanazt gondolja amit te, ettől ne félj. De senki sem szereti ettől függetlenül ha általánosítanak, főleg ha őket is negatívan érinti a dolog. (ugyan nem az vagyok akinek ezt írtad, hanem a hosszabb válaszoló, azért én is reagálnék erre) :)
2014. okt. 16. 19:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Én tisztelem a nőket csak sajna amiket mostanában tapasztalok az a réteg szerintem eltűnhetne és én igazából aztán sajnálom hogy kevés már a jó lelkű normális ember és bocsánat hogy ilyen módon írtam le akinek nem inge ne vegye magára
2014. okt. 16. 19:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem ingem, de irritál. Mert ők is nők. Ők is személyek. Konkrétan az zavar téged, hogy úgy viselkednek és állnak hozzá a dolgokhoz, mint a férfiak. Na de miért is?
2014. okt. 16. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nem haragszom, már nem veszem magamra rég ezen az oldalon az ilyesmit. Persze, azt a réteget ép eszű ember szívesen eltüntetné. De ugyanígy nem bánná szerintem a lányok többsége, ha eltűnne a sok bunkó, egoista, nőket lealacsonyító pasi. Mindenki tud általánosítani, pont azért mert a társadalom nagy része ilyen, ebbe az irányba halad a világ. Viszont a normálisabbaknak nyitott szemmel kell járni és megtalálni a hozzájuk hasonlókat, habár sajnos csak elvétve vannak jelen.

18/L (hosszabb válaszoló)

2014. okt. 16. 19:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen csak sajna nagyon ritka a jó ember én nem alacsonyítom a nőket de hát mind két nem-be vannak olyanok akiket jobb lenne úgy mond eltüntetni :)
2014. okt. 16. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!