Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány az osztályban 2 éve jött akkor abban az évben annyira nem érdekelt de látszott rajta hogy más mint a többi. (többi lent? )
Buta vagy.
(És megsúgom, nem csak a szélsőségekkel kell pedálozni.)
Hát figyelj, ha annak idején akart veled kezdeni, valami volt köztetek akkor, kellett hogy vonzódjon hozzád. Tegyél most is így, legyél neki ott, szórakoztasd, elvileg jót szót értetek...Majd később hívd el valahova valami random helyre, nem kell, hogy randi gyanús legyen...valami olyan hely ahova 2 szimpla barát is elmenne. Ott kicsit személyesebb témák felé tereled a szót, rákérdezel, hogy "am elgondolkodtál rajta mostanában sokszor, hogy annak idején mi tetszett benned neki" így feleleveníti a régi szép emlékeket, majd megosztod vele hogy "nekem az tetszik benned hogy..." és a
gondolkodtál már rajta, mi lett volna ha...és szimpatikus az amit ilyenkor látsz a lelki szemeid előtt. Megnézed mire, hogy reagál, mik a reakciói és szépen tisztázzátok a dolgot.
Én nem haragszom, már nem veszem magamra rég ezen az oldalon az ilyesmit. Persze, azt a réteget ép eszű ember szívesen eltüntetné. De ugyanígy nem bánná szerintem a lányok többsége, ha eltűnne a sok bunkó, egoista, nőket lealacsonyító pasi. Mindenki tud általánosítani, pont azért mert a társadalom nagy része ilyen, ebbe az irányba halad a világ. Viszont a normálisabbaknak nyitott szemmel kell járni és megtalálni a hozzájuk hasonlókat, habár sajnos csak elvétve vannak jelen.
18/L (hosszabb válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!