Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom félni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy barátnőm, akivel már 10 hónapja együtt vagyunk. A probléma az, hogy nekem most van őszi pótérettségim. Azt mondja, ha nem sikerül, kicsit ideges lesz, de attól, hogy még nincs meg egy papír, maximum csak később, nem fogok esni a szemében, ugyanúgy fog szeretni. Szerintetek van esély rá, véletlenül is, hogy kidobna ez miatt, mert nem sikerült ? Tudom, megmondta hogy nem fog, de bennem van a félsz. 19/F.2014. okt. 13. 18:26
11/12 anonim válasza:
Nyugodj meg, ha szeret akkor nem fog Veled szakítani akkor se ha nem sikerül! :) 8 hónapja vagyok együtt barátnőmmel, s voltak problémái s megbukott, Én pedig továbbmentem, s mégis együtt vagyunk. Na bumm, egy évvel tovább marad Gimnáziumban. Nem nagy dolog, ami a problémák miatt kimaradt neki, azokat majd idén megtanulja. S szerintem így neki majd az Érettségije is jobban fog sikerülni, mint ha továbbment volna :) Szóval ezek nem tragédiák :) Ha még nem volt, Sok Sikert kívánok Neked! :)
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves 11-ik válaszoló. :) Köszönöm szépen, hogy így nyíltan, és bőven fejtetted ki a véleményed, és a válaszadásod. :) Remélem úgy lesz, ahogy Te mondod, és nem lesz gond, és Nektek is sok sikert a továbbiakban! :)
2014. okt. 16. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!