Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza az ex barátnőmet?

Figyelt kérdés
Szeretném kérni segítségeteket hogy hogyan tudom visszaszerzni a volt barátnőmet. 11 hónapig voltunk együtt nagyon boldogok voltunk és nagyon szerelmesek voltunk de viszont én elkövettem egy nagy hibát. Kavartam egy másik lánnyal a barátnőm mellett meg kikezdtem a barátnőjével bosszúból (tudom gyerekes megoldás volt). Fél éve szakított velem a lány azután 1 teljes hónapig próbáltam magam visszakönyörögni de a lány csak eltaposott lelkileg. Ezt megúntam, jött a nyári szünet elmentem nyaralni az unokatestvéremhez és összejöttem egy másik lánnyal és az exemmel már nem tartottuk tovább a kapcsolatot. Ezzel a másik lánnyal 1 hónapot voltam, aztán amikor szétmentünk akkor az exem megkeresett elkezdtunk újra beszélgetni de pár nap múlva sok veszekedés volt. Napokig vitáztunk, de aztán ez enyhült. Megpróbáltam helyre hozni, udvaroltam, bókoltam rengeteget elmondtam neki hogy mit érzek, próbáltam neki felidézni a múltat hogy milyen szép volt de nem jártam sok sikerrel. Most nem rég kb 1-2 hete képbe jött egy másik srác aki az exem osztálytársa. Ez a srác megtetszett az exemnek aztán 2 napja össze is jöttek. Azt mondja hogy szereti de viszont én is hiányzok neki meg gondol rám és valamennyire szeret még. Suliban vannak csak együtt 2 hétből 4 napot. Amíg friss kapcsolatuk van addig kell cselekednem hogy visszaszerezzem az exemet amíg nem komolyodik köztük a helyzet. Hogyan tudnám visszahódítani magamhoz? Hogyan tudnám újra elnyerni a szívét? Hogyan gyújtsam benne lángra a szerelmet? Mit tegyek hogy visszakapjam? Tudnátok segíteni? Tudtok adni jó tanácsokat? Nagyon fontos lenne. De ne gyertek azzal hogy keressek mást meg hagyjam mert talákok jobbat és a többi zagyvasággal. Egyébként van annyi hátrány hogy 60km-re lakunk egymástól. Szóval valaki tudna segíteni valami ötlettel ami biztosan beválna? Előre is köszönöm!

2014. szept. 30. 01:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"Kavartam egy másik lánnyal a barátnőm mellett meg kikezdtem a barátnőjével" Itt rontottad el! A nőm barátnője tabu!Ezt tanuld meg egy életre!
2014. szept. 30. 07:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Megtanultam és tudom is. Megbántsm nem tennèm meg újra tanultam hibáimból.
2014. szept. 30. 08:14
 13/15 anonim ***** válasza:

1. Az előtt leírtak bizonyítják, hogy a lány is éretlen volt a kapcsolathoz. Ez azt jelenti, hogy még rosszabbak az esélyeid.

2. Nem tudom, ki ítél el kit, de én teljesen normálisnak tartom, hogy tinikorban mindenki elköveti a hibáit, amiből tanul. Nem érdemelsz megkövezést, de az a vonat elment. Más érzéseit nem tudod irányítani, bármit teszel. Azon kívül egy kapcsolatban egy esélyed van, ha a lány még tapasztalatlan, akkor talán ad másodikat (de a legtöbben úgy vannak vele, hogy felesleges), nem lehet minden hibát jóvá tenni, akkor sem, ha őszintén megbántad. Senki sem visszafelé akar lépkedni az életében, ami nagyon elromlott, az sose lesz jó megint. Ezen mindenkinek túl kell esnie, hogy legalább egy kicsit megérjen a párkapcsolatokhoz. A következőre jobban fogsz vigyázni.

2014. szept. 30. 13:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó válaszolo mind a ketten éretlenrk vagyunk még és követünk el hibákat amiből tanulunk. Az is igaz hogy senki sem ad 1-2 esélynél többet és az is hogy nem lehet mindent helyre hozni. Csak egy baj. Én őt látom az igazinak más mellett nem tudom elképzelni az életem és nem tudom tovább lépni. Visszaszeretném szerezni újra elakarom nyerni a szívét csak nem tudom mit lépjek.
2014. szept. 30. 13:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy 3 szóra fussatok össze. Elmondod neki, hogy sajnálod, éretlen, gyerekes voltál de teljesen belátod már a hibáidat. Elmondod, hogy mennyire szereted őt és add alá a lovat, rábízni az elbíráló posztot és meglátod, hogy dönt. Ha éretten viselkedsz és ezután elköszönsz tőle, szép délutánt kívánsz vagy akár sok sikert a másik sráchoz(mégha nehéz is kimondani), és szépen elmész. Egy vagy két hét múlva meg írsz neki, hogy miújság velük. Ne nyomulj most rá ezerrel. Kevesebb ilyen esetben nagyon sok is tud lenni. A lány el fog gondolkodni rajtad, mennyire jófej és érett voltál és még akár lehet keresni is fog. Sok sikert. Talán 18. alkalommal már nem lebaszást olvasnál...
2014. okt. 1. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!