Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőmről kiderült, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmről kiderült, hogy roma. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én nem mondtam volna meg róla, hogy az. Semmilyen előítélet nem passzolt rá. Egy év után derült ki, hogy cigány származású. Nagyon szeretem, meg minden, de csak idő kérdése, hogy a szüleim megtudják és mindenki rajtam röhögjön vagy kiátkozzon a családból. Vessek véget a kapcsolatunknak?

2014. szept. 28. 16:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
És akkor mi van ha roma származású ,egy csomóan azok ,meg sem mondaná róluk az ember, ha nem úgy viselkedik, ne adott erre utaló jelet ,hogy ez negatív lenne ,bármiben miben lesz más most..hogy tudod?
2014. szept. 28. 17:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés, csak provokálni akar!
2014. szept. 28. 18:13
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Ha ezek után véget vetsz a kapcsolatnak, akkor nem is szeretted igazán.
2014. szept. 28. 18:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Szakíts vele! De nem azért, mert roma, hanem mert ha te azért szakítanál vele, mert rájöttél, hogy roma, akkor sose szeretted igazán.
2014. szept. 28. 18:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd,akkor már mindegy lenne...
2014. szept. 28. 20:36
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
eddig csak sötétben találkoztatok?
2014. szept. 28. 21:11
 17/18 anonim ***** válasza:
szakicsá more.
2014. okt. 14. 16:08
 18/18 Csabi 2 válasza:
0%
Ha ezért szakítasz vele, akkor nem is szeretted igazán. Soha nem a származás a fontos!!
2014. okt. 26. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!