Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki áttáncolt az életemen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki áttáncolt az életemen?

Figyelt kérdés

Egy hónapig kerülgettük egymást.Számcsere,majd internetes kapcsolatfelvétel,az ő részéről hívások és sms-ek.Flörtöltünk és udvarolt,majd végre randit kért.Egy hét mennyország,pár isteni randi.Én azt hiszem,mindent beleadtam.Amennyire tudtam,kimutattam,hogy tetszik és érdekel,sőt,konkrétan mondtam is neki.Ő is lelkes volt.Aztán jött a tipikus végkifejlet,megtörtént,aminek meg kellett,utána is keresett,viszont egy idő után eltűnt.Már nem ő keresett,inkább én,és éreztem,mintha már nem akarna.Végül is megbeszéltük,hogy itt csak nekem vannak érzéseim kettőnk közül,így bár szép volt,jó volt,most megy a barátkozás felsőfokon,ami számomra már kicsit több.Itt maradtam szerelmesen.Amúgy meg tudom,egy barom vagyok,és még csak nem is kamasz...

Ilyen történeteket,tapasztalatokat várok még azoktól,akik mindezt átélték.

2014. szept. 27. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Szar lehet...
2014. szept. 27. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,az is,eléggé...
2014. szept. 27. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:

hát ilyen előfordul sztem mindenkivel min 1x élete során...

engedd el a sztorit és lépj tovább, nem tudsz mit tenni sajnos..

2014. szept. 27. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
nem egyszerű. Ugyan ez történt velem egy évvel ezelőtt. Felejtsd el. Ezt a barátkozás dolgot szerintem ne erőltessétek, az esetek többségében nem működik... :( Lépj túl, légy erős, ennyit tudok tanácsolni.
2014. szept. 27. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyon rossz, és tehetetlen vagy....

Én egy négy éves kapcsolatot zárok hasonló érzésekkel. Bár hosszúra nyúlt, nem fordult a fiú részéről komolyra, és most szétszakadok, de érzem, h vége.

Úgy érzem, h most teszik neki valaki, de ha nincs igazam, akkor is rendet kell tennem az életemben.

De attól, h én zárom le, mégis az az érzésem, h ő rázott le... én kerestem többet, nem becézgetett... egyszerűen azt érzem, h kaland volt számára.

Fel a fejjel, és légyerős. Éld meg a fájdalmat, és engedd el. Kívánom, h minél hamarabb dolgozd fel, és találjon rád a szerelem.

2014. szept. 27. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!