Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki áttáncolt az életemen?
Egy hónapig kerülgettük egymást.Számcsere,majd internetes kapcsolatfelvétel,az ő részéről hívások és sms-ek.Flörtöltünk és udvarolt,majd végre randit kért.Egy hét mennyország,pár isteni randi.Én azt hiszem,mindent beleadtam.Amennyire tudtam,kimutattam,hogy tetszik és érdekel,sőt,konkrétan mondtam is neki.Ő is lelkes volt.Aztán jött a tipikus végkifejlet,megtörtént,aminek meg kellett,utána is keresett,viszont egy idő után eltűnt.Már nem ő keresett,inkább én,és éreztem,mintha már nem akarna.Végül is megbeszéltük,hogy itt csak nekem vannak érzéseim kettőnk közül,így bár szép volt,jó volt,most megy a barátkozás felsőfokon,ami számomra már kicsit több.Itt maradtam szerelmesen.Amúgy meg tudom,egy barom vagyok,és még csak nem is kamasz...
Ilyen történeteket,tapasztalatokat várok még azoktól,akik mindezt átélték.
hát ilyen előfordul sztem mindenkivel min 1x élete során...
engedd el a sztorit és lépj tovább, nem tudsz mit tenni sajnos..
Ez nagyon rossz, és tehetetlen vagy....
Én egy négy éves kapcsolatot zárok hasonló érzésekkel. Bár hosszúra nyúlt, nem fordult a fiú részéről komolyra, és most szétszakadok, de érzem, h vége.
Úgy érzem, h most teszik neki valaki, de ha nincs igazam, akkor is rendet kell tennem az életemben.
De attól, h én zárom le, mégis az az érzésem, h ő rázott le... én kerestem többet, nem becézgetett... egyszerűen azt érzem, h kaland volt számára.
Fel a fejjel, és légyerős. Éld meg a fájdalmat, és engedd el. Kívánom, h minél hamarabb dolgozd fel, és találjon rád a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!