Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A Barátnőm a facebookja miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnőm a facebookja miatt dobott. Szerintetek szeretett egyátalán?

Figyelt kérdés

Több hónapja udvaroltam neki, én nagyon megszerettem őt. Ő azt mondja hogy Ő is nagyon szeret, sőt minden nap elmondja telefonba, meg leírja. Egyetlen egy dolog ami zavar, hogy a facebook oldalán 6000 ismerőse van, ami még nem is lenne baj, de Ő állandóan olyan képeket tesz ki magáról, ami enyhén szólva is csábító és még ha ez nem is lenne elég, olyan kommentek vannak a képei alatt, hogy húúú meg...nálak, szétcsókolnám az ajkad... mutasd a feneked és pikánsabbnál pikánsabb üzenetek, amit persze ő nagy kedvel LIKE-ol. Én mondtam neki hogy engem ez zavar és valamit csináljon, vegye le a képeket , de erre az volt a válasza hogy akkor legyen vége a kapcsolatnak, mert ő azokat nem veszi le és nem törli azokat az ismerősöket.(hozzá kell tegyem egyiket sem ismer, csak úgy bejelölték a sexy képek miatt).

Én nekem csak kellene valami bizonyíték hogy ha már azt mondja hogy szeret akkor tegyen is érte, és egy ilyen facebook nem fér bele egy normális kapcsolatba. Azt sem tudhatom , hogy kit oltogat még így mint engem, hiszen nem látjuk egymást ő külföldön van. Nektek mi a véleményetek? Szerintetek is sokat kértem hogy hagyjon fel azt a facebookos életet a kettőnk normális kapcsolat miatt? És ha ezért szakított velem akkor szeretett egyátalán?

2014. szept. 27. 17:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
És ha szeretett, az min változtat? Az embereknek más az értékrendjük. Neki ez belefér, neked nagyon nem. Nem kell hozzá 3 diploma, hogy az ember ezek alapján rájöjjön, hogy más, súlyosabb értékrendbeli problémák is előjöttek volna a későbbiekben vagy ha pl. ha sűrűbben tudtok találkozni. Jól tette a csaj, hogy rövidre zárta a dolgot.
2014. szept. 27. 18:26
 12/18 horvath dalma813 válasza:
Ohhh....de okos mindenki ,de gondolom akik màsnak adogatnak tanàcsokat azok milyen boldog kiegyensulyozott pàrkapcsolatban èlhetnek.egy kapcsolat 2 emberen mùlik ès itt csak az egyik oldalt hallotta minde.
2014. szept. 27. 18:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Áhh szóval szerinted akkor ezek normális dolgok? Szerelmes vagyok de mutogatom ,magam mindenkinek meg enyelgek közben mindenkivel, aki csak rám ír? (persze milyen jó fejek és rendes pasik) (nem csak ezekre a képekre felizgulnak, mint bármelyik pali) Ez aztán a nagy szerelem ..... Ilyen normál embernek nem kell szerintem, vagy igen ?
2014. szept. 27. 18:56
 14/18 horvath dalma813 válasza:
Lehet nem ismered elegge es ezek utan nem is fogod.
2014. szept. 27. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
A képlet egyszerű: Imádja, ha idegen emberek körbenyalják, ezért készít szexy képeket, és teszi őket közzé. Az ilyenek a butuska pitsák, akik normális kapcsolatra (mint amilyen neked kellene) NEM valóak. El kellene felejtened, de sürgősen.
2014. szept. 28. 00:20
 16/18 anonim ***** válasza:

A képeket azért is csinálhatja, mert élvezi, hogy tetszik a pasiknak és ezt szóvá is teszi. Ezzel növeli az egóját, ennyi. Én is szeretek csinos, jó képeket felrakni magamról (azért nem k*vásat, persze), és élvezem, amikor tetszem másoknak, de ha lenne barátom, akkor nem "kacérkodnék" ott a kommentelőkkel (na meg egyébként se, de mindegy).

Az lényegtelen, hogy szeretett-e vagy sem (és ezt nem is tudhatjuk biztosan, mert azért lehet, hogy mindemellett szeretett azért), a lényeg az, hogy nem passzoltatok össze, ráadásul távkapcsolatban éltetek. Szóval tök értelmetlen volt ez az egész, jobb is így, hidd el.

18L

2014. szept. 28. 00:38
 17/18 anonim ***** válasza:
*szóvá is tesziK (bocsi)
2014. szept. 28. 00:38
 18/18 Netora válasza:
A csajod egy k**va nagy ri**nc mar bocsi . Szard le . Lepj tovabb :)
2014. okt. 5. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!