Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eli Apricot kérdése:

Ti elhagynátok?

Figyelt kérdés

2.5 hónapja járok egy fiúval, nagyon aranyos, jó vele lenni. Sok a közös téma, hasonló érdeklődések vagyunk és alig van konfliktus.

Viszont van egy dolog, ami nem hagy nyugodni. Van egy lány, akibe korábban szerelmes volt (nem jártak - egyoldalú volt) és akivel végül egy óriási nagy veszekedés miatt szakadt meg a "barátsága". Erről a lányról, ha egy kis dolgot is hall, vagy látja, rögtön meséli, beszélnie kell róla: "ugyanabban a teremben voltunk és rám nézett" kaliberű dolgok, ami engem (nem tudom, hogy helyesen-e) de arra enged következtetni, hogy talán még mindig szerelmes belé. A szerelmes emberek szoktak folyton a másikról beszélni, nem?

Ő azt mondja azért beszél róla mert utálja...

Ambivalens érzelmeim vannak az ügyet illetően, mert ezmellett meg meg kedves, ragaszkodó, gyakran ölelget meg mondja, hogy szeret, szokott kedveskedésként főzni nekem, stb.

Ti mit tennétek a helyemben? Mennétek vagy maradnátok?

2014. szept. 25. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintrem mondd meg neki, hogy vagy te, vagy az a másik lány. Nem ismerem az egész sztorit, nem tudom, hogy miket mesél a lányról, de a leirtak alapján figyelmeztetném őt, hogy h nem hagyja abba a kémkedést, akkor elhagyom. Adjál neki szerintem még egy esélyt
2014. szept. 25. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
kérd arra hogy ne beszéljen arról a lányról. közben gúnyolódva is beszélhetsz róla arra célozva h az a lány jelentéktelen
2014. szept. 25. 15:10
 3/4 Költőnő? ***** válasza:
dehogy utálja.... lehet h ezt hiszi de nem... én, akit esetleg nem szeretek, arra nem is nagyon gondolok, nem h még állandóan róla beszéljek
2014. szept. 25. 15:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Korábban olyan jellegről beszélt folyton, hogy mi volt a konfliktus köztük, ami miatt végleg összevesztek, mostanában meg arról mesél ha meglátja vagy ráköszön a lány vagy újra a konfliktusról meg hogy miben volt rossz, mikkel bánt vele hülyén.

Megkértem -nem egyszer- hogy ne beszéljen róla vagy max. a haverjaival, ne velem, de ugyanúgy feljön mindig a téma, nem bírja magában tartani, ebből gondolom hogy még szerelmes, hogy annak ellenére nem tudja visszafogni, hogy külön kérem.

2014. szept. 25. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!