Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha majdnem minden mondandója után 3 pontot tesz -> (. )?
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 19:09
11/21 anonim válasza:
Semmit...se jelent...én 2 pontot teszek..mindig:)
12/21 anonim válasza:
ez van vacak a telóm nem mükszik az enter a virtuális billen :-)
13/21 anonim válasza:
#7, köszi a nyugtatást! :D Tény és való, hogy picit idegesebb vagyok a kelleténél, biztos azért tűnt itt is elég "idegbetegnek" a válaszom...
Amúgy igen, én is szoktam témaelválasztás céljából alkalmazni.
14/21 Láttál már,de mégse :) válasza:
Ismertem olyan lányt,aki szintén így írt mindent,néha egy "xd"-vel együtt.
Nála csak megszokás volt elvileg.
15/21 anonim válasza:
Valószínű, hogy rébuszokban írt, csak a lényeget, mert arra számít, érted, mire céloz, mit akar. A "..." arra szolgál, hogy ne kelljen regényt írnia. De valaki folyton alkalmazza, az egy idióta.
17/21 anonim válasza:
Én is így írok többnyire, nálam tudatosan nem jelent semmit... Néha egy vesszőt váltok ki vele, sokszor meg csak úgy jön... Már észre sem veszem, sokszor a céges levelek is így mennek el, a főnököm még nem jelezte, hogy zavarná...
18/21 anonim válasza:
a..2..pont..az..új..szóköz..
19/21 anonim válasza:
Na, nekem is van ilyen ismerősöm, és engem spec. marhára zavar, mert sose tudom, hogy most unja a beszélgetést, rossz kedve van, vagy nem fejezte be a mondatot, vagy csak szimplán egy pont helyett 3at haasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!