Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent, ha majdnem minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha majdnem minden mondandója után 3 pontot tesz -> (. )?

Figyelt kérdés

2014. szept. 24. 19:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit...se jelent...én 2 pontot teszek..mindig:)
2014. szept. 24. 19:14
 12/21 anonim ***** válasza:
ez van vacak a telóm nem mükszik az enter a virtuális billen :-)
2014. szept. 24. 19:17
 13/21 anonim ***** válasza:

#7, köszi a nyugtatást! :D Tény és való, hogy picit idegesebb vagyok a kelleténél, biztos azért tűnt itt is elég "idegbetegnek" a válaszom...

Amúgy igen, én is szoktam témaelválasztás céljából alkalmazni.

2014. szept. 24. 19:18
 14/21 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Ismertem olyan lányt,aki szintén így írt mindent,néha egy "xd"-vel együtt.

Nála csak megszokás volt elvileg.

2014. szept. 24. 19:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy rébuszokban írt, csak a lényeget, mert arra számít, érted, mire céloz, mit akar. A "..." arra szolgál, hogy ne kelljen regényt írnia. De valaki folyton alkalmazza, az egy idióta.
2014. szept. 24. 19:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Tudod te nagyon jól...
2014. szept. 24. 19:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Én is így írok többnyire, nálam tudatosan nem jelent semmit... Néha egy vesszőt váltok ki vele, sokszor meg csak úgy jön... Már észre sem veszem, sokszor a céges levelek is így mennek el, a főnököm még nem jelezte, hogy zavarná...
2014. szept. 24. 19:29
 18/21 anonim ***** válasza:
a..2..pont..az..új..szóköz..
2014. szept. 24. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Na, nekem is van ilyen ismerősöm, és engem spec. marhára zavar, mert sose tudom, hogy most unja a beszélgetést, rossz kedve van, vagy nem fejezte be a mondatot, vagy csak szimplán egy pont helyett 3at haasznál.
2014. szept. 25. 01:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Leszarom...
2014. szept. 25. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!