Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy lány hogyan érheti el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány hogyan érheti el, hogy egy nőcsábász fiú belé szeressen?

Figyelt kérdés
Egy olyan lány aki vagy nem kell senkinek,vagy pedig olyan fiúknak akik csak megszerzik a lányt és utána eldobják.Ez a lány szeretné h,hogy egy ilyen fiú bele szeressen,vagy legalább kötődjön hozzá.

2014. szept. 22. 21:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ahhhh...ez engem is érdekelne
2014. szept. 23. 03:34
 12/22 anonim ***** válasza:

Attól, hogy vágyom a kapcsolatra, csak egyelőre nem találtam olyan srácot, aki alkalmas lenne rá...És én hűséges lennék (ezek a srácok képtelenek rá) és nem fekszem le minden héten mással. És azért velük van régóta szexkapcsolatom, mert egy ilyen pasiba nem tudok beleszeretni, persze mindkettőnek az elején máshogy álltam a dologhoz, hátha lesz belőle valami, de azóta megismertem őket. Szerencsére egyikhez sem kötődöm érzelmileg.

Lehet kételkedni, de minek hazudnék.

2014. szept. 23. 06:47
 13/22 anonim ***** válasza:
*mindkettővel
2014. szept. 23. 06:47
 14/22 anonim ***** válasza:
8%
legyen annyi elég,neked sem véletlenül nincs kapcsolatod.....nevetséges vagy.
2014. szept. 23. 10:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Már vártam. Biztos megismertél azok alapján amiket leírtam. ;) Nemtom ki a nevetséges.
2014. szept. 23. 11:56
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
mond valamit ! :D a 71%os belső értékei kimerülnek annyiban amennyit ez a két idióta belé helyez időnként.
2014. szept. 23. 12:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Remélem sokáig gondolkodtál ezen a hatalmas poénon.
2014. szept. 23. 12:30
 18/22 anonim ***** válasza:
rögtönöztem :)
2014. szept. 23. 12:33
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor azért ilyen szar.
2014. szept. 23. 12:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Vagy megvan benned az a plussz, vagy nincs.

Tavaly en eppen a suli leghelyesebb pasijaba zugtam bele. O megtalalta bennem azt a plusszt amit mas lanyban nem. Azota is egyutt vagyunk

Szoval a lenyeg, hogy legyen benned valami, ami mas csajban nincs.

2014. szept. 23. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!