Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor szeretkeztek? olyan párokra gondolok, ahol a pasi 40 felett van, és legalább 2 éves a kapcsolat?
párom 41, 3 éve vagyunk együtt
heti 3-4x (van hogy egymásután többször is)
Akkor a heti, kétheti 1-2 elég kétségbeejtő.
Sokat fáradt. Tény és való, rengeteget dolgozik.
Viszont nekem több esne jól. Félek, h máshol tombolja ki magát.
11 éve vagyunk együtt, 49 éves. Az utóbbi 1-2 évben heti egy, max. két alkalomra csökkent. Régebben minden nap volt szinte, vagy naponta többször. Most már fáradt.
Nekem viszont nem csökkent ennyire a vágyam, igényem. Szóval így egy kicsit nehéz. Én olyan heti 2-3-nak már örülnék.
5: Dettó, mostanában nagyon kattogok, h szeret-e még, vagy nem vagyok kívánatos, vagy megcsal....
Pedig lehet, h tényleg csak a csökkent libidó
6: Nekem annyiban "jó", hogy látom rajta, hogy mennyit dolgozik, valóban többet, mint eddig, sokkal zaklatottabb lett az élete a munka miatt. Azt is látom rajta, hogy kíván, vágyik rám, de már nem megy úgy neki, és sokszor inkább egy közös pihenés többet jelent neki, mint a szex.
Szóval én nem félek, hogy megcsal. Csak azért rossz, hogy akkor majd x év múlva még kevesebb lesz? :S
7: Valóban, elgondolkoztató, h kérőbb hová alakulnak a dolgok....
Igen, a párom is jobban húzza az igát a kelleténél. Nem is zargatom. Csak hát nagyon sok nő veszi körül a munkájában, és még népszer s a hölgyek közt... De nem tudok mit tenni, szeretem, és bízom benne, azután majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!