Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HardCore12 kérdése:
Még mindig őt szeretem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 18/F vagyok 2 évvel ezelőtt volt egy 4 éves párkapcsolatom, és 2 év alatt volt sok barátnőm, és 2 év alatt sok lánnyal feküdtem is le! De ő vele volt egyedül olyan amilyen soha senkivel nem lesz úgy érzem, már többször próbáltam neki elmondani, de úgy érzem nincs miért elmondanom, mert az lesz hogy elfog hajtani leszögezném hogy 4 év alatt igaz 1x megcsalt, és őszintén szemembe mondta amit becsülök benne, de még ez sem érdekel, én őt szeretem, de nem tudom mit, és miként közöljem vele hogy őt szeretem. :/ azóta is nagyon jóban vagyunk, volt hogy elcsattant 1-2 csók, de utána rögtön lett más az életében! 2 év eltelt, de még mindig ő kell :'(2014. szept. 22. 01:21
1/10 anonim 

válasza:

Valahogyan el kell mondd neki haver. Ha szereted, mindenképp, mert ha nem teszed, jön majd valami köcsög aki lenyúlja elõled. Szedd össze magad, állj elé, és hajrá :) (sztem este romantikusabb egy ilyen vallomás ;) )
2/10 anonim 

válasza:

13-14 évesen ennyire szerteágazóan kefélni egyszerűen művészet.
Mondd el neki.
3/10 A kérdező kommentje:
16 ÉVES voltam mikor szét mentünk de számolni tudni kell! 1 válaszolónak köszönöm, és ahogy adódik lehetőség élek vele!
2014. szept. 22. 01:37
4/10 anonim 

válasza:

Gondolom mert ő volt az első és az első mindíg megfog.Vagy te már 12 évesen is.......:D
5/10 A kérdező kommentje:
vele veszítettem el a szüzességem is! így már remélem mindenki érteni fogja! Szóval 2 év alatt nem nagyon gondoltam rá csak mostanában az elmúlt napokban, és írni sokat írtunk egymással azóta de hiányzik testileg lelkileg :/
2014. szept. 22. 01:55
6/10 anonim 

válasza:

Küzdj érte :) Mert lehet most veszted el pont az igazit :s és aztán bánhatod egy életre... :S
7/10 anonim 

válasza:

ha érzed rajta is a vágyat akkor lehet h van remény és jövőtök.Beszélj vele lehet h ö is igy érez de nem meri kimondani vagy csak bizonytalan
8/10 anonim válasza:
Mindenki azt tanácsolja hogy küzdj, küzdj, küzdj! Pedig az ilyen izzadtságszagú dolgokból soha nem született még semmi jó. Oka volt annak hogy ennek vége lett annak idején. Engedd el. Ha fontos vagy neki akkor visszatalál hozzád, magától fog jönni. Az életnek ez a része pont nem a küzdelemről szól hanem a harmóniáról. Ha ez megvan köztetek semmiért nem kell küzdeni. És igen, sokszor elofordul hogy ezt csak te érzed így. Akkor a tuti ha ez kölcsönös. Semmit sem lehet tenni, haver, ezt őszintén mondom. :-(
9/10 anonim 

válasza:

Valóban hülyeség ezért harcolni. A szerelmek jönnek, és mennek. Fájnak. Ez az élet rendje. Az első szerelem mindig egy szép emlék marad az emberben, és amikor éppen nincs senki a láthatáron, óhatatlanul is eszedbe jutnak az együtt töltött szép napok. Aztán megint jön valaki, és megint úgy érzed, hogy felejthető kis liaison volt csupán.
10/10 anonim 

válasza:

Idővel el fog múlni, persze, ha nem csókolgatod közben. Ő ezek szerint nem szerethetett, nem érdemel meg téged. Töröld ki a lelkedből is, próbáld meg. Addig pedig foglald el magad valamilyen sporttal, hobbival. Lehet, pont ott találod meg az igazi igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!