Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok mennyire hagyja, hogy saját magatokra, a barátaitokra is időt áldozzatok?
Az én barátnőm azt szeretné, hogy boldog legyek. És ha engem az tesz boldoggá, hogy időnként (normális ember módjára) társaságba járok, nélküle megyek ide-oda, akkor ő ennek örül, és megvárja, amíg újra vele leszek együtt. Ugyanígy fordítva.
Szerintem a párod kapcsolatfüggő, és ráadásul nem kicsit önző. Rosszul hangzik tudom, de az ilyen lányokból lesznek a házisárkányok...
24F
Nekem nem "hagyas" kerdese. A baratom tiszteli azt, hogy van eletem rajta kivul is, hogy vannak kozos es kulon programok, hogy van, amikor egyedul akarok kicsit lenni es csak magammal foglalkozni (pl. olvasni egesz nap es ki sem kelni az agybol - nem olyan gyakori, de elofordul es igenis igenylem). Tiszteli a sajat terem, nem akar allandoan rajtam logni (meg is orulnenk tole, pedig szeretjuk egymast, nem is akarmennyire), neki is megvannak az elfoglaltsagai, eljar a haverjaival ide-oda, vagy elmegy egyedul motorozgatni az orszagban (kikapcsolja).
Ha nem ilyen lenne, nem lennenk egyutt, illetve ha en nem lennek ilyen, akkor sem :) Osszeillunk ebben, ennyi.
A baratnodnek lathatoan eltero igenyei vannak, probaljatok meg valami koztes megoldasra jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!