Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A ti párotok mennyire hagyja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti párotok mennyire hagyja, hogy saját magatokra, a barátaitokra is időt áldozzatok?

Figyelt kérdés
2 éve járok egy lánnyal. 24 évesek vagyunk. Ő még a szüleivel lakik Pest mellett, én pedig Pesten lakom albérletben, kb 3 hetente megyek haza. Sokszor megkapom tőle, hogy miért járok haza olyan gyakran, miért nem vagyunk együtt. Hozzátartozik, hogy falun nőttem fel, a várostól néha besokallok, ilyenkor jó hazamenni, a friss levegőn kiszellőztetni a fejem, meg motoroznom egyet az erdőben. Minden 2. hazamenetelemkor őt is le szoktam hívni. Azért csak minden 2. mert ha ott van vele kell törődnöm. Amivel nincs semmi gond, csak nem szereti túlzottan, ha motorozni megyek, és úgy gondoltam, konfliktusmentesebb, ha nem jön velem le mindig, mert akkor úgymond magamnak is élhetek. Emellett a barátaimmal kb 2 hetente elmegyek sörözni, havonta bulizni is szoktunk csütörtökönként. A barátnőm már dolgozik, én meg egyetemista vagyok. Többször hívtam, hogy jöjjön, de elutasított, mert hogy túl fáradt lenne. Ezt is megértem, csak csomószor a fejemhez vágja, hogy nem ő az első számomra, mindig mást csinálok. Pedig igazából ennyi úgymond hobbim van mellette, amit felsoroltam. Hétvégente meg mindig le megyek hozzájuk, mert Pesten nálam nem szeret fenn aludni, mert hogy "menekülne a városból". Ő is falusi. Hétköznap azért 2-3x találkozunk, munka után van rám mindig 1-2 órája, mielőtt hazamenne. Szóval, mit gondoltok?

2014. szept. 21. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
4hétvégéből 1et nem töltötök együtt,szerintem teljesen normális ez.Menjen veled haza ő is a szülőkhöz,hátha akkor jobb lesz :)
2014. szept. 21. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
hát heti 2-3 találkozó nem olyan sok.Költözzetek össze esetleg.
2014. szept. 21. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit hisztisnek tűnik barátnőd. Nincs ezzel semmi baj, ő az a típus, aki legszívesebben odaragasztana magához.
2014. szept. 21. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem hagyná, nem lenne a párom.
2014. szept. 21. 20:43
 5/7 PearlDiver ***** válasza:

Az én barátnőm azt szeretné, hogy boldog legyek. És ha engem az tesz boldoggá, hogy időnként (normális ember módjára) társaságba járok, nélküle megyek ide-oda, akkor ő ennek örül, és megvárja, amíg újra vele leszek együtt. Ugyanígy fordítva.

Szerintem a párod kapcsolatfüggő, és ráadásul nem kicsit önző. Rosszul hangzik tudom, de az ilyen lányokból lesznek a házisárkányok...

24F

2014. szept. 22. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem "hagyas" kerdese. A baratom tiszteli azt, hogy van eletem rajta kivul is, hogy vannak kozos es kulon programok, hogy van, amikor egyedul akarok kicsit lenni es csak magammal foglalkozni (pl. olvasni egesz nap es ki sem kelni az agybol - nem olyan gyakori, de elofordul es igenis igenylem). Tiszteli a sajat terem, nem akar allandoan rajtam logni (meg is orulnenk tole, pedig szeretjuk egymast, nem is akarmennyire), neki is megvannak az elfoglaltsagai, eljar a haverjaival ide-oda, vagy elmegy egyedul motorozgatni az orszagban (kikapcsolja).

Ha nem ilyen lenne, nem lennenk egyutt, illetve ha en nem lennek ilyen, akkor sem :) Osszeillunk ebben, ennyi.

A baratnodnek lathatoan eltero igenyei vannak, probaljatok meg valami koztes megoldasra jutni.

2014. szept. 22. 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én elég antiszociális ember vagyok, és nincs mindig kedvem elmenni a barátaimmal valahova, na ilyenkor arconrúg a barátnőm, és közli, hogy megyek. Mindkettőnknek vannak barátai, tiszteletben is tartjuk ezt.
2014. szept. 22. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!