Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagy egy srác. Szerintetek bír engem? Vagy nem? Mert én már nemértem ot.
Figyelt kérdés
Van egy srác..kb. 4-5 hónapot jártam náluk lovagolni(nem kérek ehhez baromságot:))..O tanított engem meg egy kislányt (barátnomet,11éves)..Minden király volt,beszélgettunk,nevettunk,elvoltunk,mindig bámultuk egymást..a barátnommel soha nem volt olyan mint velem,alig szórakozott vele..De sokszor ossze is vesztunk még a semmin is:) Amikor vártam ,hogy én kovetkezzek nem néztem rá..de láttam,hogy sokszor nézett..2x megfogta a kezem amikozben tanított meg elcsalt meg elvette a telómat és ott uldoztem...de amikor rákérdeztem ,hogy minek csinálja ezt azt mondta:"na és?meg:"a tanítás miatt fogtam meg a kezed"..Aztán mondtam neki,hogy szeretem..o meg ,hogy csak a barátomnak érzi magát..oké,beszélgettem egy másik fiúval és amikor elmenten haragudott(gondolom amiért beszélgettem valakivel,de csak FB-N!!! és látta ,hogy kommentelt a képekhez stb..)Akkor most miez?Túlléptem rajta már nem járok oda,elkezdtem egy fiúval beszélgetni ,kimenni eggyutt vele,már majdnem jártunk..(a fiu aki tanított nagy macsó,szívtipró,jól néz ki stb.) és nézegettem a kiszemeltem adatlapját és látom,hogy a "szívtipró" koveti a kiszemeltemet de nem az ismerose..De a szívtípró csomó csajjal járt,csak egyiket sem szerette most is van barátnoje de az is csak olyan sztem..Aztán lájkolta egy posztom(lájk és megy bla bla bla)kommentelt a képemhez..és írtam neki a lájk..és ott írtunk egy csomót jó volt megint elvoltunk,kibékultunk..aztán meg nem írt vissza de ha találkozunk mindig esik ki a szeme úgy bámul..Még régebben mondta ,hogy én nem tetszek neki..lehetséges,hogy ez változott?Mert szerintem csak kívul meno macsó belul érzékeny,kedves,aranyos és ez csak egy álca ,hogy ne nézzék gyengének..Szerintetek lehet,hogy megkedvelt csak fél megmondani,mert látott párszor beszélgetni a másik fiúval?Lehetséges ,hogy megszeretett?Vagy most mi van?Mert már hónapok óta nem tudom mi van "velunk"..13/L2014. szept. 21. 11:34
1/7 anonim válasza:
A lovaglás egy szép sport, nem értjük félre, mi férfiak csak élvezzük. :) A kor meg ugyebár nem számít.. :)
3/7 anonim válasza:
A legtöbb lány azért szereti a macsókat, mert abban reménykedik, hogy a lelkük legmélyén érzékenyek, és csak a csalódás/félelem/bármi más miatt mutatják ilyennek magukat. A legtöbbször ez nem így van. A macsó fiúk, azok macsó fiúk, akiket sért, ha egy lány nemet mond nekik, vagy túllép rajtuk. Nem akar tőled semmit, ha igen, akkor sem kapcsolatot. Foglalkozz inkább a másik sráccal vagy egy harmadikkal, őt meg felejtsd el amilyen gyorsan csak tudod, mert nagyon össze fogja törni a szívedet.
4/7 A kérdező kommentje:
De valószínuleg csak annak mutatja magát mert nincs egy igaz barátja sem,és ha valamit mondtam mindig megsértodott és fájt neki mert ideges volt meg csalódott...egyébként most lett 15 éves..de csak a csúnya lányoknak jon be mert a szépek szerint "paraszt"..de nekem is tetszik mert kedves,meg jófej:(
2014. szept. 21. 11:46
5/7 anonim válasza:
Szerintem csalódás lesz a vége, de az ember gy is a maga kárán tanul, úgyhogy akkor vágj bele, és próbáld meg megszelídíteni.
6/7 A kérdező kommentje:
OMG!!Rám írt!!!és beszélgettunk:3
2014. szept. 24. 21:29
7/7 A kérdező kommentje:
Megint rám írt és megint beszéltunk jó sokat:D De van olyan "csak úgy" barátnoje és kérdezte ,hogy nem-e irigylem a lányt ,hogy vele jár...mondtam ,hogy nem...olte meg az ideg:D
2014. okt. 2. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!