Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 19 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves vagyok és még nem volt párom egy se, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem volt még senkim. Mindig egyedül voltam. Sokan az osztályrásaim úgy vélik, hogy én vagyok a megtestesült kedvesség és jószívüség. Nem vagoyk egy bombázó, inkább visszahúzodó, félénk. Nem tudom, mit tegyek, hogy végre valaki ledöntse azt a falat amit az évek során magamköré vontam, hiszen korábban úgy gondoltam, hogy túl fiatal vagyok a párkapcsolatra. De most ennyi idősen szinte már kínos. Kérlek adjatok valami tanácsot

2014. szept. 19. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Adott a helyzet , írj rám ugyan így vagyok csak fiúban.
2014. szept. 19. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Meghívhatlak egy fagyira, vagy teára?
2014. szept. 19. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia :) nincs ezzel semmi baj :) ráérsz még mindennel :) tudom 19évesen azt érzed lassan el kell kezdeni mert lemaradsz de hidd el időd van még mint a tenger :) majd jön egy srác aki szimpatikus lesz és ledönti szép lassan azt a falat :) énis ilyen voltam, és normálisnak mondható kapcsolatom még nekemsem volt. te se aggódj :) 19/F
2014. szept. 19. 18:16
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Kár hogy senki nem közeledik hozzám személyesen. Szerintetek mit tegyek én kezdeményezzek, azt olyan helytelennek érzem? Vagy üljek ölbe tett kézzel
2014. szept. 19. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ismerkedj!

Nem akkora gáz ahigy te azt erzed :)

Amugy ha van kedved írj :)

18g

2014. szept. 19. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok. ezt így nehéz megmondani. ha kicsit többet tudnék rólad :S ha gondolod írj privit mesélj kicsit magadról meg hogy hogy nyitsz/nyitnál a fiúk felé ha ugyvan aztán megmondom hogy esetleg ott van e a gond :)

esetleg ha gondolod küdhetsz magadról egy képet aztán ha külsőddel van e baj vagy ilyesmi.. érted :) kiderítjük :)

2014. szept. 19. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kínos ez. Ugyanígy voltam én is. Korábban én is fiatalnak gondoltam magam komoly kapcsolathoz, aztán 19 évesen lett az első barátom, és akkor voltam igazán először szerelmes.

Ismerkedj,legyél nyitott és meglátod neked is eljön majd akire vársz!:)

20/L

2014. szept. 19. 18:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. szept. 19. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!