Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal járok akit már a haver tömött egy hétig előttem? :O
Egyik legjobb haver, szinte tesó volt barátnőjével jöttem ösze. Megkérdeztem 2x-őt nem zavarja.. Meg mutatja a barátnőm mit irt neki, erre végig engem szid. "Jó volt szűz pasival?" "Még mindig nem értem hogy lehetsz vele" stb.
10 éve ismerem, kb minden nap 24 órából 10 et vele vagyok, suli stb, gyakran nálam is alszik. 18F
TI MIT TENNÉTEK? (sose még csak ösze se vesztünk eddig)
ha tényleg ennyire jó barátok vagytok akkor én is a higgadt, nyugodt megbeszélést tanácsolom, hogy akkor most mi van, mégis zavarja?!
De azért ha ennyire áskálódik mögötted elég sz*rházi
Ilyenkor derül ki egy barátról, mennyire félreismerted őt és mennyire patkány.
Mert lehet mondani, persze, egykor éreztek egymás iránt. De ez ne legyen már mentség.
Örülne inkább a sikerednek. Egy valódi barát inkább azt kívánná, legyetek boldogok.
Ha pedig a legjobb és legrégebben ismert barátod (10 éve ismered) kezd el a hátad mögött ilyen lekezelően beszélni, áskálódni ellened, akkor jó lenne átgondolnod, vajon tényleg annyira megbízható-e mint amilyennek eddig hitted.
Annyira mégse jó haver...
meg te se tartod valami sokra a "barátnőd"-et, ha úgy gondolkodsz róla, hogy tömték, - most meg te tömöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!