Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit akar?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki már több mint egy éve bejön. Ő viszont mindig is azt hangoztatta, hogy ő mennyire utál engem, mennyire csúnya vagyok, stb. . Viszont úgy kb előző tanév áprilisától többször is rajtakaptam azon hogy engem néz, majd amikor észreveszi, hogy nekem ez feltűnt, néha mosolyogva, néha elpirulva másfelé néz. Múlt hétfőn meg jöttünk ki tesióráról, odajött mögém és megfogta a fenekem. Aztán meg annyit mondott, hogy 'fúj, menj innen'. A haverjai is ugratják néha, hogy mi titokban biztos járunk.2014. szept. 13. 09:59
1/1 anonim válasza:
Tipikus gyerekes viselkedése van. Szerintem ne gyere ilyennel össze, mert nem komolyodott még meg. Bejössz neki, de ezzel leplezi valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!