Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsös! Emberek, mit gondoltok erről?
van egy fiú meg egy lány.
dúl a love, de a lány stílusa miatt összevesznek(a lány baráti köre szerint is a lány a hibás)
a fiú emiatt szégyenbe kerül, és kivesz pár nap szabadságot.
a lány ezidő alatt egyből elmegy randizni mással,smárolnak de szex nincs.(a fiúnak elmondja)
rájön hogy a fiút szereti, de közbe a lelkileg sérült fiú békülni akar, amit a lány ki is használ a saját előnyére(kéreti magát, nem tekinti magát hibásnak, pedig a fiú megtesz mindent a boldogságáért)
és végül nagynehezen összejönnek.
mit csináljon a fiú? ill. lány
24f,24l
már nem dilemmában vagyok, csak a véleményetek érdekel.
ugyanezt fogom megtenni most vele
Te is randizni akarsz valakivel?
Ennek mi értelme?
Ha ennyire megbántott, inkább hagyd a fenébe, nem éri meg..
a gyereknek sok a csaj.
nincsen kontroll,a csaj a domináns a kapcsolatban.
ezek után még inkább ő lesz a főnök,mert ilyesmit egy férfi sem tűrne el,mint amit a nő csinált,te eltűrted,ezt a csaj is szépen elraktározza,megjegyezte,hogy igen ezt is megtehetem vele,mert annyira odavan értem.
amíg nem talál jobbat addig viszont dughatod.
és a nagy fa-szt teszel te meg mindent.
a mindent megtevés nem az,hogy nyalod a se-ggét meg lemész pincsibe és benyeled a szemétségeit.
a kontroll megvolt a kapcsolat alatt
egyértelműen én voltam a domináns
csak megtörte a dominánsabb énem a szerelem.
gondolom nem csak én jártam így
aha,akkor az kontroll vesztés,vagy kontroll átvétel,amit keményen büntetnek a nők,sőt ahogy látszik a kérdésből van aki még meg is torolja.
és nem.
nem csak te jártál így,mert a szakítások nagyrészt ezért történnek.
Ez bukó, a legjobb h elhiszed, h csak csók volt.
Hagyd a francba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!