Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hogy kérték meg a kezeteket?
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 12:23
1/3 anonim válasza:
Először egy havas kiránduláson elég teátrális modorban, érezhetően némi szülői nyomásra. Nemet mondtam. Másodszor egy parkban (ugyanaz a személy) egyszerűen: Hozzámjössz? Mire én: Igen. Ő: Komolyan? Én. Igen. :)
2/3 anonim válasza:
Augusztus 20-án néztük a tűzijátékot a Gellért-hegy oldalából. Mikor véget ért, elindult a tömeg hazafele, és már csak ketten maradtunk, nyugalom és csend volt végre, még ültünk egy darabig a padon, majd előszedtem a gyűrűt és térdre ereszkedve feltettem a kérdést...
...ez már pár éve volt, habár még mindig nem vagyunk házasok...egyre többször érzem úgy, hogy hiba volt...
3/3 anonim válasza:
Múlt évben, augusztus 20.-án, otthon. Egyszer csak megkérdezte hogy igent mondanék-e, és mondtam hogy igen, igent mondanék, erre kaptam a gyűrűt is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!