Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl?
Figyelt kérdés
van egy csaj akibe már több mint egy éve szerelmes vagyok, életem eddigi legnagyobb szerelme, de neki mindig csak legjobb barát voltam, nem azért mert nem léptem simán csak közölte hogy velem nem tudja elképzelni, volt pasija onnantól hogy megismertem tehát azt a szitut tudtam kezelni, de azzal a sráccal vége lett neki, akkor nagyon közel engedett magához, de akkorse kellettem neki úgy. aztán most lett új pasija és eltaszíott. szeretnék továbbra is a barátja maradni és szeretném hogy énis csak barátként gondoljak rá, mert arra nincs mód hogy ne lássam, ne beszéljek vele, és arra se hogy az új pasijával ne lássam ahogy falják egymást, de perpill az ereim vágnám ennek a látványától és szeretném magamban lezárni és csak barátként tekinteni rá a továbbiakban, van erre valami mód? 19/F2014. szept. 4. 17:26
1/4 anonim 

válasza:

Most mondjam a szokásos sablon válaszokat hogy "keress mást,majd kihevered,idd le magad"?Hát nem így megy ez,tapasztalat.Tudom mit érzel,nagyon is tudom,annyit tudsz csinálni hogy eltereled a gondolataidat és kevesebbet gondolsz rá,legalábbis megpróbálod,fájni fog sokáig.Megpróbálhatod azt is beadni magadnak lovagias szöveggel hogy "ha ő boldog akkor én is".Vagy fenn áll a legszerencsésebb lehetőség,a srác csúnyán szakít a lánnyal és te véletlen ott leszel ha érted mire gondolok,lehet hogy több esélyed lenne nála,sok sikert a továbbiakhoz és fel a fejjel! :)
2/4 anonim 

válasza:

Első vagyok,még annyit hozzáfűznék hogy a barátja akarsz lenni mert ő nem szeret úgy,oké.De ha úgy alakulnak a dolgok hogy szereted a lányt és ha neki a barátjával rosszra fordulnak a dolgok,neked lehet jobbára fordulnának.Azért hangsúlyozom ezt mert sok eset van mikor a szegény szerelmes srác elnyeri a kiszemeltje kezét mert a fiúja dobta és vigaszra vágyott.De ha úgy látod hogy semmi esély nincs rá akkor kezdj el más irányba menni.
3/4 A kérdező kommentje:
semmi, amikor az exével rosszra fordultak én végig ott voltam mellette, amikor szakítottak szintén végig mellette álltam, és még megis kaptam a képembe hogy örülhetek hogy szakítottak... utána meg azt hogy de neki akkorse kellek nem kell senki más, aztán két hétre rá megismert egy új srácot aki mára már a barátja. engem meg azóta le se sz...r, én meg felefáradtam és nem akarom mégegyszer ezt végigélni
2014. szept. 4. 18:02
4/4 anonim 

válasza:

Az elmondottak alapján ő egy nagyon önző ember, nem törődik az érzéseiddel. Amikor vigaszra van szüksége jó hogy ott vagy neki, jó hogy valaki fogja a kezét, de nem valószínű, hogy valaha is többet jelentenél neki. Ráadásul az ilyen önző emberekkel vigyázni kell, mert tönkretehet. Jó döntés, hogy le akarod zárni, mert te jobbat érdemelsz. Nem vagyok benne biztos, hogy a csak barátok állapot jót tenne neked. Az ilyen lányokkal a barátság se jó. Amit tanácsolhatok az az, hogy kezdj új dolgokba, állítsd magad kihívások elé. Rengeteg érdekes dolog van a világon, próbáld megismerni. Légy nyitott! Ne aggódj idővel találsz olyan lányt aki megérdemel. Rendes srác lehetsz és ez bejön a csajoknál. Szóval sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!