Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! Hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit tavaly tél környékén "ismertem" meg a suliban...igazából annyira nem ismertem csak így látásból,meg 1-2 szóból.Szóval akkor ő belém volt esve,ezt mondta a barátnője is.Én is ugyan így éreztem iránta,de még szerettem volna megismerni jobban,csak az volt a baj,hogy másik suliba ment februárban.Egyszer ráírtam olyan május környékén fb-n és nagyon kedves volt,chat közben még egy szivet is nyomott.De nagyon nem beszéltünk többet.Aztán június egyik napján láttam őt a boltban,beszélgetett a barátnőjével mosolyogva,nevetve,De amikor rámnézett lefagyott a mosoly az arcáról és engem bámult.Mikor is megláttam őt,ugyan azt éreztem mint régen csak 10x erősebben! Chaten egyre többet beszélgettünk,néha rám írt h unatkozik és hogy mit csináltam ma? Én erre: az xxy-on-ban voltam.Erre ő:én is.Kb mikor??(csak pont elkerültük egymást) Ebből látszik,hogy ez az igazi szerelem.Aztán egyik nap ráírtam chaten,hogy lenne-e kedved elmenni velem moziba,stb.? Erre ő ezt írta:Nem. aztán 10 perccel később ezt írta: Van barátom!! Hát szerintem csak megilyedt vagy nem tom...utána írtam neki hogy ez baráti mozizás lenne,de ő akkor sem akart.Mit csináljak?? Szerintem hülyeség lenne megint elhívni valahova.Vagy valahogy meg kellene nyugtatnom? De hogyan? Már nagyon meg szeretném neki mondani,hogy szeretem,de így...Facebookon meg valami okos dolog szerelmet vallani nem? Tanács kellene de nagyon gyorsan,nagyon szeretem. Én 15/F Ő 14/L2014. aug. 28. 14:16
1/4 anonim 

válasza:

hagyjad. nem akar találkozni veled
2/4 anonim 

válasza:

Hát ha ilyen határozottan ellenkezett, szerintem ne hívd el újra, legalábbis ne rögtön, mert azzal saját magadat járatod csak le. Inkább várj egy kicsit, beszélgessetek tovább, és várd ki hogy hogyan alakulnak a dolgok.
3/4 anonim 

válasza:

Figyu szerintem csak megijedt :) a barátőjét ismered? Ha igen akkor neki mond el mit érzel a barátnője iránt.Kérdezd meg van-e barátja.Ha van akkor hagyd ha nincs akk beszéld meg (nem A lánnyal a barátnőjével) hogy mennyenek el valahova mind ketten és majd te is elmész oda hívd el A lányt a másiktól és beszéld meg vele.Remélem sikerrel jársz :) 17/L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,főleg az utolsónak! :)ment a zöld pacsi!
2014. aug. 28. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!