Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, illetve mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Az egész még az augusztusi pótvizsgám előtt kezdődött. 8 hónapja vagyok együtt a Párommal, minden olyan csodálatos volt, míg ugye a pótvizsga időpontja nem közeledett, és az azmiatti feszültséget, rajta vezettem le. Sajnos vágtam olyanokat a fejéhez, amiket nem kellett volna, csúnyán megbántottam, miközben Ő egy érzékeny lány. Az utóbbi napokban a szakítás szélén álltunk, de tegnap lényeges részből kitudtunk békülni. Ő nem akar találkozni velem, mivel még fel kell dolgoznia azokat, amiket hozzá vágtam, még becézgetni, vagy egyéb formalitásokat sem szeretne, viccesen hangzik, de pl. egy szívecskét küldeni üzenetben. Én őszintén megbántam, nem is egyszer bocsánatot kértem Tőle, harcoltam érte még akkor is, mikor nem volt kedve ezmiatt beszélgetni velem. Kaptam egy utolsó esélyt, amit nem szeretnék elrontani. Nos, szerintetek lehet még újra minden a régi, illetve felhők nélkül élni a kapcsolatunkat ? 19/F.2014. aug. 28. 08:18
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem még lehet. Ha megmagyaráztad neki és kitartóan próbálkozol. Tartsd be a szabályokat amiket azért hozott hogy megvédje magát. De nem ismerem a csajt lehet, hogy megcsal.
2/5 anonim 

válasza:

Nem elég, hogy pótvizsgára kényszerülsz, még tuskó is vagy?
3/5 anonim 

válasza:

Lehet, ha rendes leszel vele és többször nem viselkedsz igy.
4/5 A kérdező kommentje:
1 válaszolónak: Kizárt, hogy megcsaljon jól ismerem, nem elfogultságból mondom, de tényleg nem tenné meg.
2 válaszolónak: Nem is támadok vissza, mivel tudom, hogy hibáztam, de egy kicsit bővebben és normálisabban is ki lehetett volna fejteni a véleményed. :)
3 válaszolónak: Azon leszek, köszönöm.
2014. aug. 28. 08:33
5/5 anonim 

válasza:

Akárhogy fejted ki, ha az a véleményed, akkor az a véleményed. Minek olyan csaj, akiről az a véleményed? Keress olyat, aki megfelel az igényeidnek... ezt a szegény kislányt meg hagyd, hogy kiheverje.
Ez nem így megy, hogy tahó vagy, bocsánatot kérünk, aztán el van intézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!