Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Tetszem neki?
Tavaly mentem át új suliba; és van egy fiú; aki már az első nap megtetszett. Nagy szerencsémre arrafele lakik mint Én. Így néha együtt mentünk; egy másik fiú; a barátnőm; ő és én. De a fiú az osztály "menő" részéhez akart tartozni és egy "menő" lány tetszett neki. Lájkolta a képeit Facebookon stb. De tél felé már nem. Karácsonykor őt húztam; és ajándékot adni neki. Pechemre mi voltunk az első fiú-lány "páros" és az addigi lányok mindig puszit adtak... Így mindenki ránk érzett; a tanár mondta hogy adunk e puszit?... Én hülye pedig rávágtam; hogy NEM és elmentem... Annyira megsajnaltam ... Ugyanis ő adott volna... Utána bocsánatot kértem!!
Az összes lány szerint szerelmes belém... De Én nem hiszem... Szerintetek?
U.i. Bocsi a sok szóismétlésért! Előre is köszi!

A történeted a bocsánatkérés gondolom még nem zárult le. :)
Pont az azután történtekben van a kérdésed kulcsa. :)
1., Hogy reagált a bocsánatkérésedre?
2., Kerül-e azóta, v. kedveli a társaságod?
3., Milyen tekintettel néz Rád?
4., Távolságtartó-e amikor Veled beszél, v. nagyon is baráti?
5., A testbeszédéből mit tudsz kiolvasni amikor együtt vagytok?
Hirtelenjében ennyi kérdés jutott az eszembe.
Próbálj ezekre a kérdésekre válaszolni, abból talán kideríthetsz valamit. :)
Köszönöm szépen mindenkinek!! :) Talán majd megírom hogy mi volt!
Amúgy:Az igazat megvallva karácsony óta; egész jóban vagyunk. Van valami amit nem említettem...
A haverjával
irogattam a nyáron (haverilag!) és azt mondta hogy talán azért nincs barátom; mert a másik "részhez" tartozik és ha atmennék oda; akkor lenne. Abba a "csoportba" van egy fiú akinek van barátnője; egy akinél biztosra tudom hogy ki tetszik; aki ezt mondta (és ő 100%-ig barát) esba fiú aki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!