Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves fiú azt mondja szerelmes belém. Most mit tegyek? 14/L
Figyelt kérdés
Szerintetek működne? Vagy mit akarhat? Mi tetszik egy 18 évesnek egy 14 évesen? Mit mondjak neki? Kérlek segítsetek!2014. aug. 26. 12:33
21/26 anonim válasza:
Sok lánynál ez nem lenne probléma, sőt.. Viszont te a rendesebb lányokhoz tartozol, ha így hezitálsz. Szóval az én véleményem, hogy küld el. Ne várjon rád meg semmi. A sráccal nincs minden rendben szerintem. Te pedig nyugodtan várj. A szerelem meg fog találni és azt érezni fogod. NE DŐLJ BE az ilyen fiúknak!
22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszát! Nagyon sokat segített
2014. szept. 1. 19:07
23/26 anonim válasza:
Nagyon szívesen! Hidd el, nem kell elsietni semmit! :)
24/26 A kérdező kommentje:
Igyekszek:) Szerintem nagyon sok a korkülönbség, nagyon fura lenne. Meg én még gyereknek számítok, ő már nagykorúnak. Nem működne a dolog...
2014. szept. 1. 20:34
25/26 anonim válasza:
Nem az számít, h mások mit gondolnak, gyerek vagy felnőtt. Csak az számít, hogy te mit gondolsz. Hogy érzed. Teljesen rendben van, hogy idősebb fiúk után "kacsingatsz". De a srác részéről szerintem csak "AZ" számít. Persze, nem tudhatom, nem ismerem, de ha valaki ennyire mondogat valamit, és beígér fűt fát, hát.... Hanyagold! Te döntesz, de én ezt tanácsolom.
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Én is úgy gondolom hogy inkább hanyagolom.
2014. szept. 2. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!