Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 18 éves fiú azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves fiú azt mondja szerelmes belém. Most mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
Szerintetek működne? Vagy mit akarhat? Mi tetszik egy 18 évesnek egy 14 évesen? Mit mondjak neki? Kérlek segítsetek!

2014. aug. 26. 12:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Sok lánynál ez nem lenne probléma, sőt.. Viszont te a rendesebb lányokhoz tartozol, ha így hezitálsz. Szóval az én véleményem, hogy küld el. Ne várjon rád meg semmi. A sráccal nincs minden rendben szerintem. Te pedig nyugodtan várj. A szerelem meg fog találni és azt érezni fogod. NE DŐLJ BE az ilyen fiúknak!
2014. szept. 1. 18:37
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszát! Nagyon sokat segített
2014. szept. 1. 19:07
 23/26 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! Hidd el, nem kell elsietni semmit! :)
2014. szept. 1. 20:28
 24/26 A kérdező kommentje:
Igyekszek:) Szerintem nagyon sok a korkülönbség, nagyon fura lenne. Meg én még gyereknek számítok, ő már nagykorúnak. Nem működne a dolog...
2014. szept. 1. 20:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem az számít, h mások mit gondolnak, gyerek vagy felnőtt. Csak az számít, hogy te mit gondolsz. Hogy érzed. Teljesen rendben van, hogy idősebb fiúk után "kacsingatsz". De a srác részéről szerintem csak "AZ" számít. Persze, nem tudhatom, nem ismerem, de ha valaki ennyire mondogat valamit, és beígér fűt fát, hát.... Hanyagold! Te döntesz, de én ezt tanácsolom.
2014. szept. 1. 22:45
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Én is úgy gondolom hogy inkább hanyagolom.
2014. szept. 2. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!