Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Postán feladott levélbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Postán feladott levélbe a szerelmemnek milyen apróságot tehetnék a borítékba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két év távkapcsolat után próbálnánk abbahagyni a barátommal, hiába mind a ketten szeretjük egymást. A szüleim is tiltottak tőle, nem bírjuk a távolságot, neki utaznia kell stb. Úgy döntöttem (tőle az ötlet), hogy postán küldök neki egy levelet külföldre, igaz, már nem sokáig van ott. Mondhatjuk egy búcsúlevelet. Szeretnék valami kis személyes kézzel fogható dolgot belecsempészni. Lesz egy levél, szépen, kézzel írva, és egy mintás papíron egy vers (elég idióta, de értékelni fogja, mert saját szerzemény). Gondoltam legyen egy medál (néha hord nyakláncot), de nem tudom hol kaphatnék, elég drága is lenne. Esetleg egy "fele nálad, fele nálam - dolog", de az elég fusztráló ha barátnője lesz. Sőt az is elég drága, önköltségen menne, szüleim nem szeretném ha tudnának róla :)

Szóval a kérdés: Nagyon gagyi ötlet egy kő?? :) A román tengerből egy majdnem szív alakú kő, és ráírni, hogy ne felejts el, másik oldalára, hogy mindig veled vagyok. Romantikus fiú, mondjuk úgy is át lehetne adni, ha nem szeretné, csak dobja el, végülis csak egy kő. Pici és bele fér egy borítékra. Mondjuk mellé egy mini kacskaringós csigaházat aranyra lefestve évszámmal rajta :D Nagyon ciki? :D

Nincs valami ötletetek? Vagy járjak utána egy medálnak? Valamit mindenképp szeretnék küldeni ami belefér egy borítékba...

Előre köszi a válaszokat!

2014. aug. 26. 11:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Pénzt tegyél a borítékba,menekült táborban az jól jöhet.
2014. aug. 26. 12:20
 12/23 A kérdező kommentje:
Igen, sejtettem hogy ilyen reakciókat fogok kiváltani... A fiú diplomás és nem hajléktalan. Jelen esetben a menekülttábor annyit jelent, hogy szeretne legálisan dolgozni, mert lejárt a vízuma.
2014. aug. 26. 12:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Lehetne szimbólumokat belerakni. Mint ballagásnál a tarisznyába a só pl. hogy megízesítse az életet, vagy mi. :D
2014. aug. 26. 12:24
 14/23 A kérdező kommentje:

Hm, ez nem rossz ötlet... Csak lehet hogy átszűrik a levelet, vagy ha megkapja a táborban próbálják milliókért eladni a kis zacskóban lévő fehér port :D

De ki lehet találni valami hasonlót.. Köszi a választ!

2014. aug. 26. 12:27
 15/23 anonim ***** válasza:
Én a távkapcsolati barátomnak egy kézzel készített karkötőt küldtem. Tudjátok, vannak ezek a barátság karkötők, amiket fonalakból lehet csinálni csomózgatással. Imádom őket, már nagyon sokat készítettem. Úgyhogy küldtem neki egy zöld-sárga-piros-feketét (Bob Marley rajongó). Nem olyan nehéz elkészíteni, az anyagköltség olcsó és szerintem jó kis emlék.
2014. aug. 26. 12:28
 16/23 A kérdező kommentje:
Hm, karkötő! Ez is tetszik! Sajnos én nem tudok készíteni, de hátha sikerülne megtanulni valami nagyon egyszerűt...
2014. aug. 26. 12:31
 17/23 anonim ***** válasza:

Én is a karkötőt akartam javasolni. Nem nagy feladvány, kell hozzá 4 alapcsomó ( [link] osztott hímzőfonal, némi kézügyesség, meg valami jó minta ( [link] vagy [link] Kővel ellentétben, tehát relatíve olcsón lehet postázni.

Amúgy Kérdező, nem vagytok logikusak. Ha valakit el akarok felejteni, attól nem kérek levelet meg búcsúajándékot :) Olyan opció nincsen, hogy megvárjátok mi lesz vele a menekülttáboron kívül és utána döntötök?

2014. aug. 26. 18:39
 18/23 A kérdező kommentje:

Közben húgom megmutatta hogyan kell indiáncsomózni :) De sajnos ilyeneket nem tudok, csak sima, egyszerű csíkosat, de az országai színeiben, egész jól néz majd ki remélem...

Benne volt az az opció is, még nem tudjuk mi lesz. De szerintem most azért van így kiakadva, mert biztossá vált, hogy nem jöhet ide. Én pedig nem mehetek oda. Ha más nem, remélem azért jó barátok tudunk maradni (ami nehéz lesz). Ma letiltott facebookról... Szépen elnézést kért stb. Azért SMS-ben megírtam, hogy várjon a levelemre. Biztos vagyok benne, hogy várja, még tegnap is írta, hogy jó lenne... Nem tudom mit tegek... Jelenleg kötögetek :)

Hiányzik... És ezután csak még sokkal jobban hiányozni fog.... Remélem legalább ezt a levelet megkapja majd.

2014. aug. 26. 19:38
 19/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!
2014. aug. 26. 19:38
 20/23 A kérdező kommentje:

Nos, a levél postán, mindennel benne! Karkötő, egy kis fotó és még kő is :D Az biztos, hogy egyedi, még kis jókívánságokat, tanácsokat is szórtam a borítékba kis színes ovális alakú papírdarabokon. :) És csak 500 ft volt elküldeni :) Remélem megkapja és tetszeni fog neki...

Köszi a sok segítséget!

2014. aug. 28. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!