Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzi magát nőnek, egy nő?
Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok, feleségem 29 éves, 2 éve vagyunk házasok, 9 éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, boldog kapcsolatban élünk, mindent meg tudunk beszélni és oldani. Sajna a párom nem tudja elfogadni magát, mivel nem az a modell alkat és ez bántja. A közelmultban sikerült neki fogyni, ez nagyon nehezen megy neki és emiatt kiborul. Hogyan tudnék neki ebben segíteni, hogy elfogadja magát? Mitől érezheti magát nőnek? Természetesen én már az elején elfogadtam olyannak amilyen és ezt már sokszor a tudtára adtam. Minden héten főzök neki finomat, kényeztetni is szoktam, járunk is helyekre (igen, házimunkát is végzek :)). Szóval szerintem mindent megteszek a kapcsolatunk érdekében. Esetleg ha valaki tudna adni egy tippet, azt megköszönném.2014. aug. 26. 11:09
1/9 anonim 

válasza:

A bóktól, a dicsérettől, a pozitív visszajelzéstől ...
2/9 anonim 

válasza:

miért akar változni ?idő közben hízott egy picit és azt akaja leadni vagy igy ismerted meg?
3/9 anonim 

válasza:

Lehet, hogy te elfogadod, de attól még érezheti azt, hogy nem elég jó. Mondjuk van egy elképzelése arról, hogy szeretne kinézni, de az úgy tűnik számára, hogy elérhetetlen, ezért ideges. Az is lehet, hogy neked ő megfelel, de szeretné, ha mások is megnéznék és csinosnak tartanák. Azért, ti már 9 éve vagytok együtt, attól még, hogy hűséges és jól működik a kapcsolatotok, akarhat tetszeni másoknak is.
4/9 A kérdező kommentje:
Már így ismertem meg és az után fogyott, de még nem érzi magát elég szépnek se nekem, se másnak se. Ez az amit nem értek, pedig én számtalanszor mondtam neki, hogy így szeretem.
2014. aug. 26. 16:13
5/9 A kérdező kommentje:
Azzal nincs problémám, hogy ő akar tetszeni másoknak is. Hűségesek vagyunk egymáshoz 100%-ban. Gondoltam van még olyan dolog, amin ha változtatok, hátha ő is jobb kedvű lesz.
2014. aug. 26. 16:15
6/9 A kérdező kommentje:
Meg a másik dolog, hogy gyereket szeretnénk és már két éve nem sikerül a dolog. Vizsgálatokon túl vagyunk, persze minden ok. Beszélgettünk már szakemberrel is, ő azt mondta, hogy a feleségem el kell, hogy fogadja magát, szerinte lelki probléma van a dolog mögött. Emiatt is természetesen kiborul, hogy nem jön össze a dolog.
2014. aug. 26. 16:19
7/9 anonim 

válasza:

Én vagyok a hármas válaszoló. Szerintem az ilyenen nem nagyon tudsz segíteni. Nekem is volt egy időszakom, amikor végképp nem tudtam magam elfogadni, de akkor nekiálltam tornázni és fogytam. Esetleg küldhetsz róla képet vagy leírhatod a paramétereit. Lehet, hogy nagyon túllihegi a dolgot és önértékelési gondjai vannak. Rajtam is csak kis felesleg volt, de nem kaptam pozitív visszajelzéseket, sőt... Amúgy most se, de ez már mást tészta. Elmehetnétek pszichológushoz, hátha szakember tud segíteni. Addig meg, együtt diétázhatnátok és mozoghatnátok.
8/9 anonim 

válasza:

De ne azt mondd mar neki, hogy igy szereted... Hisz akkor jo, hogy rosszul erzi magad. Mert az nem bok, csak annyi, h elfogadod ot (husosnak). Mondd neki, hogy milyen szep nagy mellei vannak, milyen szep formas feneke, ereztesd is vele, hogy tetszik neked! Mert egy nonek kell, hogy a sajat parja/ferje bokoljon neki! Sajnos az en parkapcsolatomban is csak ez van, hogy elfogad... Mas tobbet dicser mint a sajat baratom. Szoval a lenyeg az, hogy dicserd, es ne mondogasd neki, hogy elfogadod. Az meg banto is..
19l
9/9 A kérdező kommentje:
Ok, értem, így fogok tenni. Köszi. Sajna én ezt nem ismertem fel, hogy pont fordítva járok el. Ezentúl másképp lesz :)
2014. aug. 27. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!