Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A legjobb lány barátom szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benedek199 kérdése:

A legjobb lány barátom szerelmes belém. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. aug. 25. 14:49
1 2
 11/13 vtczfj válasza:
Hasonló helyzetben vagyok csak belél a legjobb fiú barátom szerelmes 2 éve vagyunk legjobb barátok sülve főve együtt vagyunk. Viszont ő elmondta nekem hogy szerelmes és én belé nem ugy hogy megbeszéltem vele hogy legyünk továbbra is legjobb barik ha neki ez jó de én nem tudom viszonozni az érzéseit ez kb. 1 éve volt! És mai napig is legjobb barátok vagyunk és segítjük egymás mindenben! Úgy hogy ha igaz az a barátság akkor megmarad, persze ha nem jöttök össze mert aztán ha összevesztek és szakitotok nem hiszem hogy barátok tudtok már maradni!
2014. aug. 26. 11:12
 12/13 anonim válasza:

ha te is szereted mindenképpen gyertek össze! Ne arra gondolj hogy mi lessz ha szakitasz vele hanem arra hogy milyen jó lesz ha végre eggyütt lesztek!

Miért is baj ha osztálytársak vagytok?

2014. aug. 27. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:

a mostani párommal mi is legjobb barátok vagyunk és nagyon nem bantuk meg (általánosban még mi is osztálytársak voltunk) A mi kapcsolatunk sokkal jobb mint másoké mert barátok vagyunk és mindig tudunk miről beszélgetni együtt járunk bulizni is, mindent elmondunk a másiknak. Tehát így összefonódott a legjobb barátság és a szerelem és sokkal jobban kijövünk egymással mint a többi pár.

Mi is féltünk összejönni mert hogy mit szólnak majd a többiek, meg mi lesz ha vége az általános sulinak....hát és azóta is együtt vagyunk és minden nap találkozunk :)

2014. aug. 31. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!