Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gyerekes amire készülök?
Figyelt kérdés
A barátnőm folyamatosan fiúkkal ismerkedik, részben neten, részben élőben. Már egyszer elmondtam neki, hogy ez nagyon zavar engem, pláne, hogy mindig beszélget valamelyikkel. Bocsánatot kért, és azt mondta, hogy nem gondolta, hogy ezzel megbánt. És semmi nem változott. Ugyanúgy folytatja. A tervem az, hogy én is felelevenítenék egy régi, 1,5-2 éve abbahagyott baráti kapcsolatot az egyik régi lány ismerősömmel. Megnézném, hogy reagál, és ha rosszul, elmondanám neki, hogy én nap mint nap ezt élem át. Szerintetek nagyon gyerekes ötlet? Tanács ilyen helyzetekre? Elhiszem neki, hogy csak barátok, és érzem is, hogy nincs több köztük, mégis zavar.2014. aug. 23. 00:42
11/11 anonim válasza:
Kérdező, mit tettél végül? (Eltelt 2 hónap a kiírás óta és kíváncsi vagyok mi lett) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!