Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátommal/párommal mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal/párommal mi történt? Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Több éve járunk már. Letiltott facebook chaten. Ha hívom telefonon ( nem hívom naponta 8x, maximum egyszer, kétszer vagy egyszer se), akkor van, hogy csak másnap hív vissza. Ez számomra bántó, mert úgy érzem, nem érdeklem eléggé. Ő is hív néha, vagy küld üzenetet más formában. Érzem, hogy szeret, de rosszul esik amit csinál.Kérdeztem, hogy sok vagyok-e neki, de azt mondta nem és hiszek neki... tényleg nem értem. Nincs másik nője... Miért csinálhatja?

2014. aug. 22. 23:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
De mekkora tartás van már benned, hogy nem mész másik pasihoz tényleg, ezért legyen hálás. Ahelyett, hogy szeretnéd, inkább azt hangoztatod, hogy te mehetnél másik pasival is. Szerintem pont ezért nem bírja, hogy állandóan keresed. Értsd meg, hogy szeretned kell és nem azt éreztetni vele, hogy van más lehetőséged is.
2014. aug. 23. 00:35
 12/20 A kérdező kommentje:
De én emberi időpontban hívom, emberi mennyiségben,nem szálltam rá. Ugyanakkor meg érzem és tudom, hogy 100%-ig szeret, és ha erre az egy problémára a kommunikációval lenne egy jó magyarázat, hogy mi a baja, akkor ezt is felfognám, mert nem vagyok buta. Ha megérteném, akkor szívesen túl lépnék ezen a problémán is mosolyogva.
2014. aug. 23. 00:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt, hogy kivárod, hogy ő hívjon fel magától. Ez olyan adok-kapok játék. Várd ki, amíg érdeklődik utánad, mert ha állandóan te hívod mondjuk, akkor az terhes lesz idővel. Ennyit tudok tanácsolni, ez tapasztalat.
2014. aug. 23. 00:39
 14/20 A kérdező kommentje:

00:35

Soha nem éreztettem vele, sőt a többi fiút csúnyán elhajtom, van, hogy neki nem is mesélem…, mindig csak azt éreztetem, hogy ŐT szeretem. Egyszer egy nagyon jó barátomra féltékeny lett, azóta vele is a minimumra redukáltam a kapcsolatot, és a nevét se mondom ki előtte kb. Direkt nem adok okot neki, hogy butaságokat feltételezzen…

00:39

De nem mindig én hívom, van hogy Ő, viszont mikor, direkt kivártam napokig, akkor megsértődött, azért ha nem hív 1-2 napig, akkor a második nap estéjén már hívnom kell különben megsértődik.

2014. aug. 23. 00:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Fiú és megsértődik? Mondd meg neki, hogy nőjön már fel, mert te nem bírod a gyerekes viselkedést.
2014. aug. 23. 00:48
 16/20 A kérdező kommentje:

00:48

Hisztis .ics. ezt már mondták mások is, de másban, ami fontos, nem hisztis és vas akarata van. Volt, hogy hónapokig véresre dolgozta a kezét minden nap iskola utána, hogy nekem drága meglepit vegyen. Próbáltam lebeszélni róla, de nem lehetett.

Utolsó közvélemény kutatás:

Mivel én nagyon szeretem, ezért: Ha szerintetek úgy érzem, hogy szeret, és mikor találkozunk, és együtt vagyunk, akkor minden oké, akkor inkább ne zavarjon és tegyem túl magam ezen a részén a dolgoknak és szokjam meg?

2014. aug. 23. 00:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy egy kapcsolat akkor működik, ha bizonyos dolgok felett szemet húnyunk. Ami számodra nagyon zavaró, azt természetesen nem kell elviselni, meg lehet beszélni normálisan, ki kell kérni a véleményét és te is mondd el a tiédet, valamit okoskodjatok ki ketten erre.
2014. aug. 23. 01:00
 18/20 A kérdező kommentje:

01:00

De ami számára kínos, arról vele nem lehet beszélni. Bármi, ami rosszul érinti, az elmegy a füle mellett és nem válaszol egyszerűen. Vagy néz nagy boci szemekkel, amiből azt olvasom ki, hogy „Tudom, Bocsi!”

Bármi bajom van kettőnkkel, azt megpróbálom elmondani neki, de nincs reakció. Tuti nem itt csinálnék egyébként közvélemény kutatást.

2014. aug. 23. 01:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz vele ilyenekről kommunikálni, akkor felesleges erőltetni. Tart, amíg tart. Aztán majd kiugrik a nyúl a bokorból és kiderül, hogy maradtok együtt vagy szétmentek. Ez innentől öngerjesztő folyamat.
2014. aug. 23. 01:08
 20/20 sz0tyi ***** válasza:
Ne haragudj, de valószínűleg nem vagy elég fontos ennek a pasinak. Abból ahogy írsz 100x jobbat érdemelsz, és az eszed is megvan hozzá, hogy megkapd. Nehéz menet, de én tuti kilépnék a helyedben ebből a kapcsolatból. Egyébként ha kipróbálod, hogy pár napig nem veszel róla tudomást, aztán alapvetően változtatsz a hozzáállásodon úgy, hogy a legkevésbé degradáló dolgot sem lehet veled megtenni ezután, akkor még akár helyre is jöhetnek a dolgok.
2014. aug. 26. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!