Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom rettentően félt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom rettentően félt mindentől de ez miatt tejjesen "megfolyt" mit tegyek?

Figyelt kérdés

szóval 8 hónapja vagyunk együt nagyon szeretjük egymást de őt annyi csalódás érte hogy ez miatt retteg hogy beleszeretek másba ( pedig én őt szeretem mindennél jobban )

ezenkívűl félt mindentől minden kisebb apróságotól

pl: ne emeljek nehezet, ne mászkálja egyedűl, ne találkozzak senkivel, stb

ez valahól aranyos mert így tudom hogy fontos vagyok neki

de viszont és az a stílusú lány vagyok aki bevállalós, fojotn mennék mindenfele,

szóval ki használnám az életet

szivesen mennék vele mindenhova mert imádok vele lenni csak ritkán vagyunk eggyüt és iylenkor nem engedi hogy elmennyek bárhova is mert ha megteszem akkor jönnek a veszekedések mint mindig és már eléggé sok

szóval szerintetek mit tegyek??

2014. aug. 21. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tanulj meg írni.
2014. aug. 21. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
baszzusnemhiszemelhogynemolvasodvégiga"ku kva"kérdésedetmielőttleb@$zodavégénazentert
2014. aug. 21. 20:05
 3/7 Rékcsi ***** válasza:
Neked a párod mondja meg, h hova mehetsz és mikor??? Tudod mikor hagynám ezt bárkinek is a szüleimen kívül... Tudd meg, h ez nem normális!!
2014. aug. 21. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:

tegnap 20:05 NAGYON KIRALY!!! :)

Mit tegyel?

Tanulj meg rendesen irni.

Legyel turelmesebb es ha leirsz valamit vedd a faradtsagot es olvasd vegig, mielott nyilvanossagra hozod. ("telorol irok bocsi" az $zar kifogas!)

Nolj fel. Az irasod azt tukrozi, hogy gyerek vagy meg es fogalmad sincs a parkapcsolatokrol. Ami nem baj, de akkor ne eroltesd.

2014. aug. 22. 21:02
 5/7 A kérdező kommentje:

tudod 18 leszek

csak sajna eléggé sújosan diszgráfiás vagyok

ezáltal az irás késségem gyengébb mint a többi átlag emberé

nem mindenki tehet arról amilyen...

de egy normális válasznak azért örültem volna

2014. aug. 25. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:

csak sajna eléggé sújosan diszgráfiás vagyok - akkor ezt miert nem lehetett beleirni a kerdes kiirasaba? Mindjart sokkal tapintatosabbak lettek volna a valaszolok. Mivel ezt nem irtad, elsore az jott le a legtobb embernek hogy hanyag vagy es erdektelen, amiert ilyen keerdest kiirsz ezert a valaszok is hasonlo szajizzel keszultek...

Igy mar mas a baba fekvese.

Remelem kapsz ertelmes valaszokat!

2014. aug. 25. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Láthatóan zavar téged, hogy ennyire rátelepszik a barátod az életedre, csak a szerelem miatt ezt még nem mered felemlegetni neki. Szerintem ez nem lesz jobb. Javaslom, hogy gondold át, hogy milyen kapcsolatot szeretnél vele, és próbáljátok megbeszélni. Pl. mondd el neki, hogy szeretnél más programokat is, vagy esetleg a barátnőiddel lenni. Nem vagy a tulajdona, ha te nem engeded, nem döntheti el, hogy mit csinálsz az időddel. Mielőtt beszélsz vele, mindenképp gondold át, mit hogyan szeretnél elmondani neki. Itt nem jó a rögtönzés, mert könnyen eltéríthet a szándékodtól. Ne hagyd magad! És sok sikert!
2014. aug. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!