Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom rettentően félt mindentől de ez miatt tejjesen "megfolyt" mit tegyek?
szóval 8 hónapja vagyunk együt nagyon szeretjük egymást de őt annyi csalódás érte hogy ez miatt retteg hogy beleszeretek másba ( pedig én őt szeretem mindennél jobban )
ezenkívűl félt mindentől minden kisebb apróságotól
pl: ne emeljek nehezet, ne mászkálja egyedűl, ne találkozzak senkivel, stb
ez valahól aranyos mert így tudom hogy fontos vagyok neki
de viszont és az a stílusú lány vagyok aki bevállalós, fojotn mennék mindenfele,
szóval ki használnám az életet
szivesen mennék vele mindenhova mert imádok vele lenni csak ritkán vagyunk eggyüt és iylenkor nem engedi hogy elmennyek bárhova is mert ha megteszem akkor jönnek a veszekedések mint mindig és már eléggé sok
szóval szerintetek mit tegyek??
tegnap 20:05 NAGYON KIRALY!!! :)
Mit tegyel?
Tanulj meg rendesen irni.
Legyel turelmesebb es ha leirsz valamit vedd a faradtsagot es olvasd vegig, mielott nyilvanossagra hozod. ("telorol irok bocsi" az $zar kifogas!)
Nolj fel. Az irasod azt tukrozi, hogy gyerek vagy meg es fogalmad sincs a parkapcsolatokrol. Ami nem baj, de akkor ne eroltesd.
tudod 18 leszek
csak sajna eléggé sújosan diszgráfiás vagyok
ezáltal az irás késségem gyengébb mint a többi átlag emberé
nem mindenki tehet arról amilyen...
de egy normális válasznak azért örültem volna
csak sajna eléggé sújosan diszgráfiás vagyok - akkor ezt miert nem lehetett beleirni a kerdes kiirasaba? Mindjart sokkal tapintatosabbak lettek volna a valaszolok. Mivel ezt nem irtad, elsore az jott le a legtobb embernek hogy hanyag vagy es erdektelen, amiert ilyen keerdest kiirsz ezert a valaszok is hasonlo szajizzel keszultek...
Igy mar mas a baba fekvese.
Remelem kapsz ertelmes valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!