Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig szeretem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeretem, mit tegyek? (info lent)

Figyelt kérdés
(18/f, ő 16 éves) Úgy éreztem megtaláltam életem értelmét, elég necces volt az út mire sikerült közel kerülnöm hozzá, de megszületett a csoda, belém szeretett ő is, és nagyon jól elvoltunk, sokszor tapasztaltam, hogy ha lányok közelében vagyok nagyon féltékeny (nem direkt próbáltam fétlékennyé tenni!), meg mindig bókolt nekem, tehát éreztem, hogy szeret, egészen mostanáig. Egyik napról a másikra ő úgy döntött, hogy ő "nem akarja, hogy más függjön tőle", ő azt hitte, hogy ezzel ő bánt engem, hogy megvan kötve miatta a kezem, és miatta nem megyek el sehova, pedig ha tudná, hogy nekem pont az okozott örömöt amikor vele voltam.. Aztán egy vitának sem nevezhető chat után (de tényleg, még idegességemben is csak dicsértem őt) eltűnt skype-ről, fb-ről és mindenhonnan, innen tudtam, hogy valami nem stimmel... ha nem szeretne akkor nem tűnt volna így el, ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek hozzá (elég messze lakik, 2 óra volánnal), vittem neki rózsát amit én szedtem, egy plüssállatot amit még édesanyám vett, hogy adjam oda neki, és a múltheti nyaraláson vettem neki egy nagyon szép vörös követ kabalaként (nagyon szereti a vörös színt), de itt hibáztam, nem jött ki az házból, de mint kiderült ez nem ellenem irányul hanem úgy ámblokk, a bátyja mondta, hogy még neki se nyit ajtót nem hogy nekem, itt tudtam, hogy nagy a baj, ugyanis osztálytársa elmondása szerint így sose zárkózott be mindenki elől, akármennyire depis volt, emiatt kicsit szarul érzem magam, és nem tudom, hogy mit csináljak, de én szerintem még szeret, és én is nagyon szeretem, de nem tudom mit tegyek, ez az utolsó esélyem, van aki azt mondja, hogy írjak rá, kérjek bocsánatot a hétfő miatt, van aki pedig azt mondja, hogy mindenképp várjak mert ha most írok akkor rosszabb lesz, szerintetek mit kéne tegyek? mert én már nem tudom egyszerűen mit csináljak, nagyon kész vagyok lelkileg, idegileg...

2014. aug. 21. 16:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Hagyd lógva. Nem kell neked ezt a buborékot mindenáron kipukkasztani. Meg fog oldódni magától is, vagy így vagy úgy egy kicsit később. Egészséges, ha egyedül hagyják kicsit az embert, amikor butaságokat beszél össze, had eméssze. Ha akar valamit, keresni fog.
2014. aug. 21. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!