Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer volt tűz akkor mindig is lesz?
Figyelt kérdés
Van egy srác. együtt voltunk jópár hónapot és elég közel kerültünk egymáshoz. aztán vége lett a kapcsolatnak (eltávolodás). Most megint beszélünk több mint egy év után. Számomra ő még mindig nem közömbös. Ő keres a legtöbb esetben és érdeklődik felőlem. lehetséges hogy lesz még valaha bármi közöttünk? :) Tudom felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó de akkor is ott van még egy "remény" és nem akarom elengedni. Vagy lehet hogy csak érdekli mi van velem de nem akar semmit? nem tudom.. :) 17/l vagyok ő 20.2014. aug. 20. 13:51
2/6 anonim válasza:
és..mindehol egyszer kirobban ;))
3/6 anonim 

válasza:

Ma tuti Budapesten nagy tűzijáték lesz.. :DD
De viccet félre téve, ha Ő is független és Te is és szeretitek még egymást, van egymásnak mit mondani, akkor miért ne?
Mindenesetre Neked is azt tudom tanácsolni, mint másoknak, KÉRDEZZ RÁ, személyesen, abban nincs semmi, csak egyszerűen megkérded..
-Mostanában sokat beszélgettünk...
-Te mit gondolsz , szeretnél valamit Tőlem?
-Jelent ez bármit is, kapcsolatilag, hogy ennyit beszéltünk?
4/6 anonim 

válasza:

Hát nem mindig. Én pl 2 évet voltam valakivel,szakítottunk. Azóta sok idő eltelt viszonylag,de szoktunk beszélgetni. Semmi tűz nincs nálam.
De attól még nálatok lehet.:S
5/6 anonim 

válasza:

Upsz,az nem :S akart lenni,hanem : :D
6/6 anonim 

válasza:

Csúnyát fogok mondani: most éppen nincs senkije, ezért eszébe jutottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!