Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta összejöttünk megváltozott, de miért?
Szóval röviden van egy lány én nagyon szeretem és őis engem pár napja jöttünk össze de azóta teljesen máshogy viselkedik még nem találkoztunk mióta összejöttünk de ahányszor hivom neki mindig más programja van, facebookon is teljsen máshogy ír mint eddig és ezzel nagyon összezavar...
Mivel nagyon félek hogy elveszítem ezért gondoltam írok ide hátha tudtok nekem segiteni egyenlőre próbálok vele mindig úgy csinálni mintha semmi gond nem lenne nem mondok neki semmit de ha továbbra is ez lesz h furán viselkedik és a találkozókat is kerüli akkor muszáj lesz beszélnem vele
De előtte azért kérek egy kis segítséget hogy mi legyen legyek vele türelmes vagy mitévő legyek
Előre is köszönöm a válaszokat, egy agogodó fiú...
Én 17 ő 16
És szerintem az lehet h eddig volt miért küzdeni és igy hogy már minden megvan már nincs miért :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!