Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves leszek és van egy srác akivel nagyon jóba vagyok,20 éves és akinek így beszéltem róla (nagy vonalakban) azt mondta hogy biztos csak a szex miatt, de például barátnő szerint nem azért. Kissé össze vagyok zavarodva, mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Szilveszterkor lesz 4 éve hogy ismerjük egymást, és ezalatt 1, másfél évig nem beszéltünk, de azóta mindig és úgy 'egyeztünk' meg hogy ha találkozunk akkor el dől hogy mi lesz.. Szerintetek komolyan gondolja velem?2014. aug. 17. 22:10
11/15 anonim válasza:
Szerintem egyenlőre még a jövőddel kellene foglalkoznod és valami hasznosat csinálni ne hagyd hogy hülyének nézzennek aki komolyan gondolja veled az úgy fog cselekedni észre fogod venni majd a külömbséget!
13/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a véleményt/tanácsot!
2014. aug. 20. 18:11
14/15 anonim válasza:
huuuh ez nagyon ismerős néhány hónapja unokahúgom ugyan ezt a kérdést tette fel nekem veled egy idős neki is azt javasoltam hogy tegyen ahogy jónak látja de legyen nagyon óvatos mert egy "felnőtt" férfiról van szó és 1000% hogy bepróbálkozik ami 14-15 évesen még igencsak korai ti még nagyon sebezhetőek vagytok és egy 20 éves pasi ezt kegyetlenül ki is tudja használni 18/L
15/15 A kérdező kommentje:
igen, azt én is be látom, hogy vigyázni kell, de mindig van kivétel! Szóval én mindenkinek/mindenkinél azt mondom, hogy először ismerje meg a másikat, és ne úgy mondjon véleményt, hogy csak mástól hall a másik félről. Én pont ezért bizonytalanodtam el, mert pár ember mondta, hogy biztos csak szex miatt és a többi, de ők nem ismerik és én se azt mondom, hogy hűű, de nagyon ki ismertem, de mindig kell lehetőséget adni, mert máshogy az ember nem tud 'bizonyítani', unokahúgodnak én azt tanácsolnám, hogy ha bármi gyanúsat tesz a srác rázza le, jobb az elején!
2014. aug. 28. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!