Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » FIÚK! Mi az amit egy lányban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Mi az amit egy lányban szerethetőnek tartotok?

Figyelt kérdés
Most nem a házias, kedves, szeret szexelni-re gondolok, hanem egy olyan tulajdonságra, gesztusokra akár, bármi ilyesmire, mitől lesz számotokra szimpi, szerethető egy lány, nő?

2014. aug. 16. 22:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ha aranyos(akaratlanul)de azért nem gyerekes, hanem normál felnőtt módon gondolkodik.

Szerintem valamiért szexi az a fajta aki úgy beszél, hogy az egyik fele az ajkainak(bal vagy jobb, az mindegy) nagyon mozog. Nem tudom nagyon magyarázni... olyan mint a Szívós csajok című vámpíros vígjátékban a szőkének.

Ha harapdálja az ajkait, az is nagyon szexi.

Most hirtelen ezek jutnak eszembe. Szerethetőség az más, abban minden benne van, ami a nő lelke.

Sajnos a "túl" válogatósságom miatt nehezen találok normális nőt. Semmi extra, csak hogy erkölcsei is legyenek.

De akiknek tetszettem eddig, kevésnek voltak... Így megint nincs egy ideje. Nem a szexiség a fontos.

2014. aug. 16. 23:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Az őszinteség mindig pozitív. Mivel nem olyan dolgokat kérdezel, amiket írnék nagyrészt, ezért kb. csak az marad, hogy a külseje illjen hozzá. Nem kell a nagy mell, nagy segg, deszka és stb., de legyen "egyben" a lány.

Ja, és még valami: Ha túlsúlyos, az szerintem (amennyiben nem betegség miatt) annak a jele, hogy nem törődik magával, vagy szellemileg gyenge ahhoz, hogy változtasson magán. Egyszóval valakinek a teste árulkodik.

2014. aug. 16. 23:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha önkéntelen. Intelligens. Mosolygós. Érti a viccet. Jól érzi magát a bőrében, tudja mit akar.
2014. aug. 16. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:
azt, ha beszél velem. mert velem senki nem akar beszélni :c
2014. aug. 16. 23:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Az hogy békén hagy vagy nem létezik. Azt nagyon szeretem.
2014. aug. 17. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!