Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Mi az amit egy lányban szerethetőnek tartotok?
Szerintem ha aranyos(akaratlanul)de azért nem gyerekes, hanem normál felnőtt módon gondolkodik.
Szerintem valamiért szexi az a fajta aki úgy beszél, hogy az egyik fele az ajkainak(bal vagy jobb, az mindegy) nagyon mozog. Nem tudom nagyon magyarázni... olyan mint a Szívós csajok című vámpíros vígjátékban a szőkének.
Ha harapdálja az ajkait, az is nagyon szexi.
Most hirtelen ezek jutnak eszembe. Szerethetőség az más, abban minden benne van, ami a nő lelke.
Sajnos a "túl" válogatósságom miatt nehezen találok normális nőt. Semmi extra, csak hogy erkölcsei is legyenek.
De akiknek tetszettem eddig, kevésnek voltak... Így megint nincs egy ideje. Nem a szexiség a fontos.
Az őszinteség mindig pozitív. Mivel nem olyan dolgokat kérdezel, amiket írnék nagyrészt, ezért kb. csak az marad, hogy a külseje illjen hozzá. Nem kell a nagy mell, nagy segg, deszka és stb., de legyen "egyben" a lány.
Ja, és még valami: Ha túlsúlyos, az szerintem (amennyiben nem betegség miatt) annak a jele, hogy nem törődik magával, vagy szellemileg gyenge ahhoz, hogy változtasson magán. Egyszóval valakinek a teste árulkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!