Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Letiltott facebookomat csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott facebookomat csak bizalmas adatok közlésével hozhatom vissza? SÜRGŐS! Többi lent.

Figyelt kérdés
Vallásos nevelést kaptam, így nem osztom meg ismeretlen személyekkel ill. közösségi oldalakkal a személyes adataimat. Sajnos néhány sz*jha (isten, bocsáss meg a szóért) a sulimból összefogott és folyton tiltogattak, amely pedig idáig fajult, hogy a facebook jónak látta közösségi oldalról való elpusztításomat. Miközben mindezt írom, életem szerelme, a Nagy Ő vár rám e pillanatban is, igéző szemeit nem létező profilomon legeltetve, várva, hogy visszatérjek a facebook világába. Forró lehelete páraként száll a levegőben, nyála mohón csordul ajkaim után... Oh, elkalandoztam, bocsánat. Szóval milyen módon szerezhetném vissza facebookomat, hogy prüntyőkémmel újra beszélgessek? Nagyon fontos lenne, mert telefonom nincs, csak facebook az egyetlen kapocs bimbózó szerelmünk rotyogó szálai közt.

2014. aug. 16. 22:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Akkor kerj kolcson valakitol vagy hivd fel egy telefon fulkebol vagy vegyel egy 500 ft-os egyszer hasznalhatot vagy menj el a magyar facebook kozpontjaba es beszelj veluk szemelyesen
2014. aug. 16. 22:15
 12/27 A kérdező kommentje:
Ó, várj csak, 6-os válaszadó! Elmémben parányi szikra lobbant ragyogva, mint csillag a fényes égen, beszinezve a szürke eget, a sáros tavat, csodát s reményt keltve emberek ezreiben... Oh, bocsánat, elkalandoztam. Szóval, van egy szolgálati telefon az otthonban, majd onnan felhívom. Megosztanád velem a Facebook telefonszámát?
2014. aug. 16. 22:17
 13/27 A kérdező kommentje:
mateka0120: Bizony, bizony. Sajnos csak egyszer, hiszen tiltja a Biblia. Ha igaz hívő vagy, nem szeged meg a Szent Szavakat.
2014. aug. 16. 22:19
 14/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szedsz valamit? Mert akkor állj le vele!
2014. aug. 16. 22:38
 15/27 A kérdező kommentje:
14-es valaszoló miért sérted sajgó szivemet? Hát ilyen világban élünk mi? Már nem csak a feketéket és a homoszexuálisak vannak itélőfára szegezve, hanem a hívő, vallásos emberek is? Súlyos, felháborító vád a "d" betűs szó, soha nem tennék olyat!
2014. aug. 16. 22:45
 16/27 anonim ***** válasza:
Te élőbe is ilyen vagy?:D
2014. aug. 16. 23:11
 17/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megtudná a Nagy Ő, hogy egyetlen egyszer lesz szex, a nászéjszakán, sem előtte, sem utána, akkor úgy elhajt, mint annak a rendje.

Örülj, hogy le vagy tiltva...

2014. aug. 17. 00:43
 18/27 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de első alkalommal meg kellett néznem, hogy véletlenül nem a humor kategóriában böngészek-e? Esetleg valami dráma tagozatos fórumba tévedtem volna? :)

"Miközben mindezt írom, életem szerelme, a Nagy Ő vár rám e pillanatban is, igéző szemeit nem létező profilomon legeltetve, várva, hogy visszatérjek a facebook világába. Forró lehelete páraként száll a levegőben, nyála mohón csordul ajkaim után..."

'Ó, Romeo, mért vagy te Romeo

Tagadd meg atyádat, dobd el neved,

Vagy én nem leszek Capulet tovább.'

A Te versezeted se marad el nagyon tőle. :)

A facebook azt az évszámot, hónapot és napot kéri tőled, amit az első alkalommal a regisztrációnál megadtál. Ebből azonosít, hogy valóban Te hoztad létre az elején a regisztrációt.

Ha meg tudod ismételni a regisztrációnál megadott adatokat, akkor be enged. Vagyis azzal nem közölsz magadról többet, mint ahogy az első alkalommal már megtetted.

Ezt csak úgy kell ismét megadni, mint minden belépéskor újra meg újra beírod magad, vagy elküldi a gép automatikusan a felhasználó nevet és jelszót, akár itt a 'gyakorikérdések' oldalon is.

2014. aug. 17. 11:41
 19/27 A kérdező kommentje:
18-as válaszoló! Szavaid mélyen hatóak és hízelgőek szerény valóm számára! Köszönöm kedves szavaidat, és hasznos tanácsaidat, igazán jólesett hogy törődsz egy ily megboldogult hívőnek, mint amilyen én vagyok! Köszönöm! És hát nem is tagadom, Shakespeare közel áll dobogó szívemhez, szavai jelentettek vigaszt számomra néhanapján. Hisz, a bálványozást Bibliám nem tiltja, szabad szívem járja útját, kétségbe esve. De vigaszt, s remény talál, hirtelen meghasad a föld.
2014. aug. 17. 14:44
 20/27 anonim ***** válasza:
Erzsike te vagy az?
2014. aug. 17. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!