Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott facebookomat csak bizalmas adatok közlésével hozhatom vissza? SÜRGŐS! Többi lent.
Szerintem ha megtudná a Nagy Ő, hogy egyetlen egyszer lesz szex, a nászéjszakán, sem előtte, sem utána, akkor úgy elhajt, mint annak a rendje.
Örülj, hogy le vagy tiltva...
Bocsánat, de első alkalommal meg kellett néznem, hogy véletlenül nem a humor kategóriában böngészek-e? Esetleg valami dráma tagozatos fórumba tévedtem volna? :)
"Miközben mindezt írom, életem szerelme, a Nagy Ő vár rám e pillanatban is, igéző szemeit nem létező profilomon legeltetve, várva, hogy visszatérjek a facebook világába. Forró lehelete páraként száll a levegőben, nyála mohón csordul ajkaim után..."
'Ó, Romeo, mért vagy te Romeo
Tagadd meg atyádat, dobd el neved,
Vagy én nem leszek Capulet tovább.'
A Te versezeted se marad el nagyon tőle. :)
A facebook azt az évszámot, hónapot és napot kéri tőled, amit az első alkalommal a regisztrációnál megadtál. Ebből azonosít, hogy valóban Te hoztad létre az elején a regisztrációt.
Ha meg tudod ismételni a regisztrációnál megadott adatokat, akkor be enged. Vagyis azzal nem közölsz magadról többet, mint ahogy az első alkalommal már megtetted.
Ezt csak úgy kell ismét megadni, mint minden belépéskor újra meg újra beírod magad, vagy elküldi a gép automatikusan a felhasználó nevet és jelszót, akár itt a 'gyakorikérdések' oldalon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!