Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt akarja, hogy küzdjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt akarja, hogy küzdjek érte! (Lányok válaszát várom inkább) (? )

Figyelt kérdés

Egy lánnyal szeretjük egymást, de azt akarja, hogy küzdjek érte. Fogalmam sincs, hogyan tudnék küzdeni érte, nincs mi ellen küzdeni nem értem, és teljesen összezavart.

Érdekelne más lányok véleménye erről, hogy most akkor mi legyen

Csak normális válaszokat pls.

2014. aug. 16. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, pontosan mire gondolhat. Lehet, esetleg túl passzívnak tart téged. Pl. azt szeretné, ha te találnál ki programokat, szerveznél randikat, javasolnál dolgokat, keresnéd, az ágyban lerohannád, jobban irányítanál, ilyesmik. Nem biztos persze, de nekem először ilyesmik jutottak eszembe.
2014. aug. 16. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba az ilyen beképzelt majmot.

Én sajnos egyszer megtettem, de életem legnagyobb baklövése volt. A válás olyan tortúra volt, hogy ott szivatott ahol csak tudott. Ha jót akarsz magadnak megmondod a szemébe, hogy szálljon le a magas lóról és attól hogy nő, még nem magasabb rendű egy férfinél.

2014. aug. 16. 16:11
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, remélem hasznomra lesz

Sajnos nem találkoztunk már jó ideje, lehet elhívom randira. :)

2014. aug. 16. 16:51
 14/15 anonim ***** válasza:

9 tökéletesen leírta.

Még nem hívtad randira? :D Ne neveltess de komolyan. Mit vársz ő hívjon téged?! :(

2014. aug. 16. 17:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Lett volna, csak közbejött neki valami :/
2014. aug. 16. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!