Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek h lesz igy tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek h lesz igy tovább?

Figyelt kérdés
sziasztok 14L vagyok és ez az első hosszú kapcsolatom 1év és 4h vagyunk együt!imádom nagyon a páromat mert mindent megtud oldani és sokszor segitet is nekem mindenben.De az vettem észre h már nem tudja észre venni h nekem mi fáj igazán amiket mond nekem vagy is ugy értem h nem mindent tenne meg értem pl:ha most választania kéne a munka és köztem akkor a munkáját választaná monjuk megtudom érteni de mégis fáj nagyon :( és én mindent föl áldoznék ő véggete de ő meg nem :( Most ez azért van mert már nem vagyok neki már fintos?

2014. aug. 15. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha rossz az anyagi helyzete, akkor meg lehet érteni. Ha nem így van, akkor lehet elmúlt a szerelem és csak a kötődés van meg köztetek, beszélj erről vele, nézd meg hgoy reagál és ki fog derülni mit érez.
2014. aug. 15. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves ez a te "párod"? Eléggé úgy tűnik, mintha jóval idősebb lenne nálad. Ebben az esetben pedig teljesen egyértelmű, hogy egy idő után megérzitek a különbségeket. Nyilván neki fontosabb a munkája, mint egy kislány, aki semmit sem tud beletenni ebbe a kapcsolatba. Egyébként meg elég szomorú, hogy azért szereted a barátodat, mert mindent megold és folyton kisegít. Ezért apukát szokták szeretni a kislányok, nem a pasijukat.
2014. aug. 15. 13:24
 3/4 A kérdező kommentje:
az én párom 18 éves és ha annyira kuslány lennék akkor miért van még mindig velem egy kettő meg nem azért szeretem belé mert sokat segitet hanem mert sokat bizonyitott h ő nem ojan mint a többi fiú aki csak arra megy h lefektessen ennyit eről de lecci ne negativ rossz vàlaszokat válaszoljatok
2014. aug. 15. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, az tuti nem a hejes irásodba szeretett bele.

Ha így haladtok, az lesz, hogy te egyre idegesebb és hisztisebb leszel, ő emiatt elkezdi kényelmetlenül érezni magát melletted és ha eddig nem menekült a munkájába, majd most fog. Végül te kifakadsz, sírós-tányértörős nagyjelenetet rendezel, ő meg a közli veled, hogy egy hisztis tinipi-csa vagy és ott hagy a bánatba. Vagy megérted, hogy néma gyereknek az anyja sem érti a szavát és leültök szépen megbeszélni.

Pont ezért szoktuk szajkózni, hogy ilyen idős korban 4 év nagyon nagy korkülönbség: nagyon más életszakaszban vagytok, más érdekel benneteket, más a fontos nektek, másra van szükségetek (neked pl. most egy olyan srácra, aki 24/7 ráér). Ennyi élettapasztalattal valószínűleg nem érted még, hogy miért fontos neki a munkája és hogy vannak olyan dolgok, amiket nem adnak fel az emberek. Tehát az ilyen "tegyen meg mindent értem" az tiniregénybe illő elvárás, köszönőviszonyban sincs a valósággal. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem vagy neki fontos.

2014. aug. 16. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!