Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek adjatok tanácsot. Hogyan felejtsek el egy reménytelen szerelmet? 3 éve tart.
az enyém 1évig tartott/tart énis volt hogy hánytam idegességemben miatta, nem tudtam kezelni az érzéseim, de nem kellettem a csajnak, sose szeretett, és amint vége lett A pasival egyből lett B pasi én meg a lelki szemetes láda meg a számára asszexuális legjobb barát aki a szamár ha nincs ló ha meg van akkor le lehet szarni. szerettem így 1évig elfogadtam ezt a szerepet is. most elvan B pasival két hete le se szar, nem is ír. én meg próbálok felálni és túllépni a reménytelen szerelmemen. 19/F
a válasz a kérdésedre:
1 ne rágodj rajta verd ki a fejedböl ha azon kapod magad hogy rajta agyalsz valamit csinállj ami elterel
2 járj ki haverokkal stb minél kevesebbet légy magad és otthon azis jól elvonja a gondolatokat
3 szervezd be a napjaid legyen mindig mit csinállni sose unatkozz sose légy tétlen mindig foglalkozz valamivel legyen tartalmas napod
4 nyiss mások felé mégha nemis jön be annyira de ne légy magányos és elutasító (persze nem kell kapcsolatba menekülni de barátkozz)
5 beszéllj rola a bizalmas barátaiddal, könnyebb megemészteni
6 adj magadnak időt hogy az érzelmeid lecsillapodjanak (hetek honapok akár évek ha három éve tart már)
7 vágj új dolgokba amiknek nincs köze hozzá
kb ennyi. ezek segítenek de csak idövel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!